ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρις Γουίδερσπουν: μετά το Big Little Lies φέρνει το ροκ των 70s στην tv

Ρις Γουίδερσπουν: μετά το Big Little Lies φέρνει το ροκ των 70s στην tv

H Ρις Γουίδερσπουν απέδειξε δύο πράγματα με το πρόσφατο, πολυβραβευμένο Big Little Lies που έφερε στη μικρή οθόνη. Είναι εξίσου ταλαντούχα ως  πρωταγωνίστρια αλλά ίσως είναι ακόμη πιο καλή ως παραγωγός που φέρνει στη βιομηχανία του θεάματος διαμάντια μέσα από τη λογοτεχνία. Τώρα η Γουίδερσπουν θα φέρει ένα άλλο βιβλίο στη μικρή οθόνη επενδύοντας στη μεταφορά του "Daisy Jones & The Six" της Τέιλορ Τζένκινς Ριντ.

Το βιβλίο αφηγείται την ανοδική πορεία μιας ροκ μπάντας τη δεκαετία του '70 που ξεκινά από τις μουσικές σκηνές του Λος Άντζελες και γίνεται ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα στον κόσμο.

Οι Σκοτ Νιουστάντερ και Μάικλ Γουέμπερ θα υπογράψουν το σενάριο και θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τις Ριζ Γουίδερσπουν και Λορίν Νιουστάντερ.

"Μόλις άρχισα να διαβάζω το 'Daisy Jones & The Six' αμέσως το ερωτεύτηκα και είμαι ενθουσιασμένη που θα το μεταφέρω στην οθόνη με την Amazon" δήλωσε η Γουίδερσπουν.

"Με τους Νιουστάντερ και Γουέμπερ, δύο συγγραφείς που θαυμάζω βαθύτατα να συμμετέχουν σε αυτό το project, είμαι τόσο σίγουρη ότι η Daisy και το ταξίδι της μπάντας θα εντυπωσιάσουν τους θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο" είπε.

Με σύμμαχο την Amazon

taylor

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η εταιρεία παραγωγής της Ρις Γουίδερσπουν Hello Sunshine θα είναι συμπαραγωγός της σειράς 13 επεισοδίων με την Amazon Studios.

Η μουσική της σειράς θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά μόνο μέσω του Amazon Music και το βιβλίο και το audiobook του εκδοτικού οίκου Ballantine / Random House θα διατίθενται μέσω των Amazon.com και Audible.com.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ