ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η αποχώρηση του σκηνοθέτη «τάραξε» τα νερά και καθυστερεί τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ

Η αποχώρηση του σκηνοθέτη «τάραξε» τα νερά και καθυστερεί τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ
ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/ETTORE FERRARI

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, βρίσκεται στον «αέρα», μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη Ντάνι Μπόιλ.

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές του Hollywood Reporter, το «Bond 25» (όπως έχει ονομαστεί προσωρινά) που αναμένονταν στις μεγάλες οθόνες της Βρετανίας στις 25 του Οκτώβρη 2019, τελικά δεν θα κυκλοφορήσει πριν «τα τέλη του 2020».

Ο Βρετανός σκηνοθέτης αποχώρησε από την ταινία του Τζέιμς Μποντ λόγω «καλλιτεχνικών διαφορών», όπως ανακοίνωσαν την Τρίτη οι παραγωγοί του σίκουελ, προϋπολογισμού πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον σκηνοθέτη στην έξοδο δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί πλήρως ούτε έχει γίνει γνωστό ποιος θα κληθεί να ολοκληρώσει την ταινία.

Ωστόσο, η βρετανική εφημερίδα Telegraph αναφέρει ότι μέρος του… προβλήματος πιθανώς να ήταν και ο Πολωνός ηθοποιός Tomasz Kot, ο οποίος θα υποδύεται έναν κακό Ρώσο

Η ίδια εφημερίδα αναφέρει ότι πίσω από την αποχώρηση του σκηνοθέτη πιθανώς να βρίσκεται και η δυσαρέσκεια των παραγωγών για το σενάριο. Και αυτό επειδή αναδεικνύει πολιτικές εντάσεις μεταξύ της Βρετανίας και της Ρωσίας και παραπέμπει σε έναν «σύγχρονο Ψυχρό Πόλεμο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ