ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ: μυστική συνάντηση για εκεχειρία & μια ορκισμένη εκδίκηση

Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ: μυστική συνάντηση για εκεχειρία & μια ορκισμένη εκδίκηση

Την επιστροφή της στον κινηματογράφο ετοιμάζει η Αντζελίνα Τζολί με το τελευταίο project που ανακοινώθηκε. Την ίδια στιγμή δημοσιεύματα μιλάνε για σοβαρές εξελίξεις στο σίριαλ της κηδεμονίας των παιδιών της μετά το διαζύγιο της από τον Μπραντ Πιτ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety η Τζολί θα υποδυθεί μια ορκισμένη για εκδίκηση μαία στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος "The Kept". Η Τζολί είναι σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ "The Kept", του οποίου τα δικαιώματα απέκτησε πρόσφατα η Imperative Entertainment. Eπιπλέον η Τζολί θα είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με την Άλις Μπερτς.

Στο μυθιστόρημα του Τζέιμς Σκοτ του 2014, η ιστορία τοποθετείται τον χειμώνα του 1897 και ακολουθεί τρεις δολοφόνους που φθάνουν σε ένα απομονωμένο αγρόκτημα στη Νέα Υόρκη.

Η μαία Έλσπεθ Χάουλ επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει τον σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά της, δολοφονημένους. Ανακαλύπτει τον 12χρονο γιο της Κάλεμπ ζωντανό και ξεκινούν μια προσπάθεια να εκδικηθούν την τρομερή και βίαιη τραγωδία που έχει καταστρέψει την οικογένειά τους.

Παραγωγοί της ταινίας θα είναι επίσης οι Νταν Φρίντκιν και Μπράντλεϊ Τόμας από την Imperative Entertainment. Η επικεφαλής ταινιών της Imperative Entertainment, Τζίλιαν Άπφελμπαουμ, θα επιβλέπει την παραγωγή.

https://www.instagram.com/p/BjXrHskHlSY

Η Τζολί πρόσφατα ολοκλήρωσε τη συνέχεια του "Maleficent" και τώρα γυρίζει την ταινία "Come Away" μαζί με τον Ντέιβιντ Ογιελόβο. Επίσης δανείζει τη φωνή της σε έναν από τους χαρακτήρες στο "The One and Only Ivan" της Disney.

Τζολί-Πιτ: μυστική συνάντηση για εκεχειρία;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του E! Τζολί και Πιτ είναι έτοιμη να κάνουν εκεχειρία στον αδυσώπητο πόλεμο κηδεμονίας των έξι παιδιών τους που συνεχίζεται σχεδόν δύο χρόνια από το διαζύγιο που συγκλόνισε το Χόλιγουντ.

Η Tζολί φέρεται να πήρε την πρωτοβουλία να συναντηθεί με τον πρώην σύντοφο της σε μυστικό ραντεβού χωρίς την παρουσία δικηγόρων.

Η 43χρονη και ο 54χρονος βρέθηκαν για πρώτη φορά μόνοι τους και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το ραντεβού "στέφθηκε με επιτυχία".

Μετά τη συνέντηση λέγεται ότι ο Πιτ είναι πρόθυμος πλέον να αποδεχτεί την πρόταση του δικαστηρίου για κοινή κηδεμονία του 17χρονου Maddox, του 14χρονου Pax, της 13χρονης Zahara, της 12χρονης Shiloh και των 10χρονων Vivienne και Knox.

Τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα

Τον Αύγουστο η Αμερικανίδα σταρ Αντζελίνα Τζολί κινήθηκεπρος την οριστικοποίηση του διαζυγίου της από τον Μπραντ Πιτ, με τον οποίο αν και είναι σε διάσταση εδώ και δύο χρόνια, δεν έχουν επισημοποιήσει τον χωρισμό τους.

Ο δικηγόρος της Τζολί προσέφυγε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ζητώντας του να οριστικοποιήσει το διαζύγιο μέσα στο 2018.

Στο έγγραφο που κατατέθηκε στο δικαστήριο η Αμερικανίδα ηθοποιός καταγγέλλει ότι ο Πιτ «δεν πληρώνει σημαντική διατροφή για τα παιδιά» από τότε που είναι σε διάσταση και παρόλο που έχει γίνει σχετικός διακανονισμός, οι καταβολές της διατροφής «δεν γίνονται τακτικά».

Η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ τον Σεπτέμβριο του 2016, τερματίζοντας τον γάμο τους που διήρκησε δύο χρόνια και μια δεκαετή σχέση που είχε αναγάγει το ζευγάρι σε ένα από τα πιο ισχυρά του Χόλιγουντ. Μαζί έχουν έξι παιδιά --υιοθετημένα και βιολογικά--, των οποίων η Τζολί ζητάει τη βασική επιμέλεια.

Η Μίντι Νίμπι, εκπρόσωπος της ηθοποιού, δήλωσε χθες ότι η προσφυγή στο δικαστήριο έχει στόχο «να θέσει ένα τέρμα στον γάμο με έναν τρόπο που να ξεκαθαρίσει τον δρόμο για το επόμενο στάδιο της ζωής τους και να επιτρέψει σε εκείνη (σ.σ. τη Τζολί) και τον Μπραντ να δεσμευθούν ξανά ως αφοσιωμένοι γονείς στα παιδιά τους».

Εκπρόσωπος του Πιτ αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες, όμως πηγή που έχει γνώση της υπόθεσης, η οποία δεν έχει άδεια να μιλά δημοσίως, δήλωσε ότι ο Μπραντ «είναι κάποιος που τηρεί τις υποσχέσεις του».

https://www.instagram.com/p/Bkh21lOH6rf

Η αίτηση διαζυγίου, στην οποία η ηθοποιός επικαλέστηκε αγεφύρωτες διαφορές, προκάλεσε μια έντονη διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών, στη διάρκεια της οποίας οι αρμόδιες αρχές διεξήγαγαν έρευνα εις βάρος του Πιτ, καθώς υπήρχαν καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών του.

Ωστόσο δεν βρέθηκαν ποτέ στοιχεία που να στηρίζουν αυτούς τους ισχυρισμούς. Οι τελικοί όροι για την επιμέλεια των παιδιών δεν έχουν ακόμη οριστεί.

Ο Μπραντ Πιτ είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πέρυσι ότι έχει σταματήσει να πίνει και βλέπει ψυχολόγο, ενώ πρόσθεσε ότι τόσο εκείνος όσο και η Τζολί συμφώνησαν να βάλουν στην άκρη «το βιτριολικό μίσος» τους και να συνεργαστούν για να λύσουν τις διαφορές τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ