ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι υπερ-ήρωες κατακλύζουν τους κινηματογράφους το 2016

Οι υπερ-ήρωες κατακλύζουν τους κινηματογράφους το 2016
DC

 Το κινηματογραφικό σύμπαν είναι έτοιμο να υποδεχθεί μία στρατιά υπερηρώων της Marvel και της DC ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. Παλιοί ήρωες που επιστρέφουν, νέοι που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση αλλά και ομάδες που ερωτοτροπούν ταυτόχρονα με τον ηρωισμό και το έγκλημα θα γεμίσουν την αγκαλιά μας με αναψυκτικά και ποπ κορν.

Δείτε αναλυτικά και διαδοχικά τις ταινίες που αναμένουμε το 2016
Deadpool (Φεβρουάριος, 2016)

Παίζουν: Ryan Reynolds, T.J. Miller, Ed Skrein, Gina Carano
Ο Deadpool είναι ένας από τους πιο σκοτεινούς και ταυτόχρονα διασκεδαστικούς ήρωες της Marvel. Συνδυάζει τη μεγάλη βιαιότητα και τον σαρκασμό και αναμένεται να αποκτήσει τους δικούς του πιστούς οπαδούς.

Batman v. Superman: Dawn of Justice (Μάρτιος, 2016)

Παίζουν: Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Godot, Jesse Eisenberg, Amy Adams, Diane Lane, Laurence Fishburne
Σούπερμαν και Μπάτμαν συγκρούονται έχοντας στο πλάι τους υπερήρωες όπως Wonder Woman, Cyborg, Aquaman, αλλά και το σκοτεινό Lex Luthor. Υποσχέσεις για περιπέτεια υψηλής οπτικής αισθητικής μας δίνει η σκηνοθεσία του Zack Snyder.

Captain America: Civil War (Μάιος 2016)
Παίζουν: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chadwick Boseman, Anthony Mackie
Πολυαναμενόμενος ο εμφύλιος στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel με τον Captain America να έρχεται αντιμέτωπος με τον Iron Man, υποσχόμενοι δύο ώρες ατελείωτης δράσης. Πρεμιέρα για τον «Μαύρο Πάνθηρα», πριν βγει η δική του ταινία.

X-Men: Apocalypse (Μάιος 2016)
Παίζουν: James McAvoy, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Jennifer Lawrence, Evan Peters, Oscar Isaac, Tye Sheridan, Sophie Turner, Alexandra Shipp, Rose Byrne, Ian McKellen
Η κολεκτίβα των καταραμένων μεταλλαγμένων έχει να αντιμετωπίσει την ίδια την Αποκάλυψη. Με τους τέσσερις καβαλάρηδες και οτιδήποτε αυτοί μπορούν να θέλουν από την ανθρωπότητα. Δηλαδή τον αφανισμό της.

Suicide Squad (Αύγουστος 2016)
Παίζουν: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Cara Delevigne

Σκοτεινό και ελκυστικό το Suicide Squad, παρουσιάζει μια ομάδα κακών (Deadshot, Joker, Harley Quinn, Rick Flag, Captain Boomerang, Enchantress) που πηγαίνουν σε επικίνδυνες αποστολές με αντάλλαγμα την μείωση των ποινών τους. Ανάμεσα στο καστ εντυπωσιάζει ο Τζάρετ Λέτο που υποδύεται τον Τζόκερ.

Gambit (Οκτώβριος, 2016)
Παίζουν: Channing Tatum
Προέρχεται από την ομάδα των X-Men. Λίγα έχουν γίνει γνωστά για το πρότζεκτ.

Doctor Strange (Νοέμβριος, 2016)

Παίζουν: Benedict Cumberbatch

Ένας εκπληκτικός σε βάθος ήρωας συναντά έναν μοναδικό ερμηνευτή. Το αποτέλεσμα; Αναμένεται το λιγότερο, ενδιαφέρον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ