ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άμπερ Χερντ: Απειλές και αποκλεισμός από το Χόλιγουντ το τίμημα των αποκαλύψεων για τον Ντεπ

Άμπερ Χερντ: Απειλές και αποκλεισμός από το Χόλιγουντ το τίμημα των αποκαλύψεων για τον Ντεπ
FRANCK ROBICHON/ ΑΠΕ ΜΠΕ

Η Άμπερ Χερντ μίλησε για μια ακόμη φορά για τη σωματική βία που είχε υποστεί από τον Τζόνι Ντεπ κατά τη διάρκεια του γάμου τους και εξήγησε ότι το γεγονός πως δεν έμεινε σιωπηλή επηρέασε πολύ αρνητικά τη ζωή και την καριέρα της.   

Η 32χρονη ηθοποιός δήλωσε πως οι καταγγελίες στις οποίες είχε προχωρήσει της στοίχισαν μια σειρά από ρόλους, ενώ δέχτηκε και πολλές απειλές για την ίδια της τη ζωή. Η Χερντ λέει πως ένιωσε «όλη την αγανάκτηση της κοινωνίας για τις γυναίκες που μιλούν». Σε άρθρο της, στην εφημερίδα Washington Post, η Χέρντ προχώρησε σε μια αποτίμηση για το τι συνέβη μετά το θόρυβο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της για όσα έζησε όσο ήταν παντρεμένη με τον σταρ του Χόλιγουντ. «Φίλοι και σύμβουλοι μού είπαν πως δεν θα ξαναδουλέψω ποτέ, πως θα μπω στη μαύρη λίστα», γράφει προσθέτοντας ότι οι παραγωγοί μιας ταινίας στην οποία είχε συμφωνήσει να παίξει προχώρησαν σε αντικατάσταση του ρόλου της και ότι ενώ είχε κάνει ήδη φωτογραφίσεις για καμπάνια ενός παγκόσμιου brand μόδας η συνεργασία ακυρώθηκε.

17493889

Credit: ETTORE FERRARI/ΑΠΕ ΜΠΕ

Επίσης, η ηθοποιός αποκάλυψε πως η συμμετοχή της στα μεγάλα blockbuster «Justice League» και «Aquaman» παραλίγο να ακυρωθεί, αφότου προχώρησε στις καταγγελίες. Ο Τζόνι Ντεπ έχει αρνηθεί επανειλημμένα τους ισχυρισμούς της Χερντ για σωματική βία εκ μέρους του κάνοντας λόγο για «αισχρές ψεύτικες ιστορίες, κουτσομπολιό και παραπληροφόρηση». Η Χέρντ λέει πως αφού έκανε τις αποκαλύψεις αναγκάστηκε να αλλάξει τον αριθμό τηλεφώνου της, εξαιτίας των απειλών που δεχόταν για τη ζωή της. «Έβγαινα σπάνια από το διαμέρισμα μου και όταν το έκανα με ακολουθούσαν drone με κάμερες και φωτογράφοι με αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες».

Η Χερντ, η οποία χώρισε από τον Ντεπ το 2016, μόλις δύο χρόνια μετά το γάμο τους, πήρε 7 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση και έδωσε ένα μεγάλο μέρος τους στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ