ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπελούτσι, Σειντού και Χάρις. Η δύναμη των γυναικών του Μποντ εν τη ενώσει

Μπελούτσι, Σειντού και Χάρις. Η δύναμη των γυναικών του Μποντ εν τη ενώσει

Καμία ταινία του Μποντ δεν θα ήταν πλήρης χωρίς τις γυναίκες που τον ποθούν, τον κατατρέχουν, τον αποπλανούν ή θέλουν να τον εξοντώσουν.

Για τη νέα του περιπέτεια του πράκτορα οι παραγωγοί αποφάσισαν να επενδύσουν σε τρεις γυναίκες από διαφορετικές γωνιές του κόσμου με κοινό χαρακτηριστικό τη θανάσιμη γοητεία τους.

Η 39χρονη Βρετανή Ναόμι Χάρις υποδύεται την Ιβ Μάνιπενι για όσους θέλουν να συνεχίσουν να πίνουν το απόγευμα το Earl Grey τους σε πορσελάνινες κούπες. H 51χρονη Μόνικα Μπελούτσι είναι η χήρα που θα υποδυθεί τη σύμμαχο (;) του για μια ιταλική επίγευση στην ταινία. Ωστόσο εκείνη που για εμάς είναι το μεγάλο μυστικό στην ατζέντα των γυναικών είναι η 29χρονη Λέα Σεϊντού από τη Γαλλία που έχει στις αποσκευές της πολλά. Bραβεία και τη σιγουριά μιας καριέρας που εξασφαλίζεται από την καταγωγή της.

Αχάριστος ή προνοητικός; Ο Ντάνιελ Κρεγκ μόλις δολοφόνησε τον James Bond.

O παππούς της είναι ο πρόεδρος της εταιρείας “Pathé”. Ένας από τους αδελφούς του πρόεδρος της γνωστής “Gaumont”. “Κανένας από την οικογένεια μου δεν ενδιαφέρθηκε στο ελάχιστο για την καριέρα μου” είπε κάποτε μετά από ερώτηση δημοσιογράφου για τις οικογενειακές της σχέσεις στο χώρο του θεάματος. Στην ταινία υποδύεται την Madeleine Swann, την κόρη του παλιού εχθρού του 007, Mr. White και ως κόρη εκτελεστή καταλαβαίνει τον Μποντ "με έναν τρόπο που οι άλλοι δεν μπορούν". Θα τον βοηθήσει για να ξετυλίξει τον ιστό της εγκληματικής οργάνωσης SPECTRE; Ο Σαμ Μέντες στη σκηνοθεσία θα φροντίσει να αποπλανήσει το βλέμμα μας μακριά από αυτήν. Ή την Ιταλίδα. Ή τη Βρετανή.

Oι τρεις τους φωτογραφήθηκαν από τον Bryan Adams για το Vanity Fair που κυκλοφορεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ