Αυτή η σταρ θα υποδυθεί την Μπάρμπι στην πρώτη live-action ταινία της
Η Αυστραλή ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι θα υποδυθεί την Μπάρμπι, στην πρώτη live-action ταινία για την εμβληματική και ταυτόχρονα αμφιλεγόμενη κούκλα, που ακολούθησε πολλές… καριέρες στην 60χρονη ζωή της.
Η εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών Mattel και η εταιρεία παραγωγής Warner Bros ανακοίνωσαν ότι θα συνεργαστούν για να κάνουν την ταινία, με πρωταγωνίστρια την 28χρονη Ρόμπι, η οποία θα είναι επίσης συμπαραγωγός.
Ούτε η πλοκή, ούτε ο τίτλος, αλλά ούτε και η ημερομηνία προβολής ανακοινώθηκαν πάντως στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε για την ταινία, η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες 60 χρόνια, αφότου η κούκλα Μπάρμπι πρωτοκυκλοφόρησε, τον Μάρτιο του 1959.

(REUTERS/ PHIL NOBLE)
Η Μάργκοτ Ρόμπι, που έχει προταθεί για βραβείο Όσκαρ για το ρόλο της στην ταινία «Ι, Tonya» είπε πως ελπίζει ότι η ταινία θα «έχει έναν εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στα παιδιά και στο κοινό παγκοσμίως».
«Η Μπάρμπι ενθάρρυνε τα παιδιά να φανταστούν τους εαυτούς τους σε φιλόδοξους ρόλους, όπως πριγκίπισσα ή πρόεδρος» τονίζει η ηθοποιός σε μια ανακοίνωση.
Η Μπάρμπι υιοθέτησε περισσότερες από 200 καριέρες στην πολυετή πορεία της, καθώς… ντύθηκε από δασκάλα μέχρι αστροναύτης.
Είναι η διασημότερη κούκλα στον κόσμο και πολιτιστικό είδωλο που εξύμνησαν από τον Άντι Ουόρχολ μέχρι το μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι.
Σημαντικό ενδιαφέρον στις δημοπρασίες LNG του ΔΕΣΦΑ για δέσμευση χρονοπαραθύρων εκφόρτωσης φορτίων LNG
13:04
Νορβηγία: Αθώος δήλωσε στη δίκη του για βιασμούς ο γιος της πριγκίπισσας Μέτε-Μάριτ
13:02
Κόκκινα δάνεια: Λύση υπέρ των δανειοληπτών θα εισηγηθεί ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου
13:00
Μυτιλήνη: Έπεσαν σοβάδες σε σχολείο της Καλλονής (pic)
12:57