ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Τhrones: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν - Δείτε το νέο trailer

Game of Τhrones: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν - Δείτε το νέο trailer
CARLOS LEMOS/ΑΠΕ ΜΠΕ

Όπως ανακοίνωσαν οι παραγωγοί της δημοφιλούς σειράς φαντασίας του HBO στο Twitter, η όγδοη και τελευταία σεζόν τουGame of Thrones θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 14 Απριλίου.  

Η ανάρτηση συνοδεύτηκε και από ένα καινούργιο teaser-trailer που προκάλεσε πραγματικό ντελίριο στους φανς, με εκατοντάδες χιλιάδες likes και shares. Ο όγδοος κύκλος θα αποτελείται από 6 επεισόδια ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των επεισοδίων του GoT στα 73. Αυτός θα είναι και ο τελευταίος κύλος τη σειράς που για πολλούς άλλαξε την ιστορία της τηλεόρασης, ενώ προχώρησε πολύ πιο πέρα από τα ομώνυμα βιβλία του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν. Ο συγγραφέας, από την πλευρά του, έχει πει ότι σκοπεύει να εκδώσει το επόμενο βιβλίο της σειράς (έχουν εκδοθεί τα πέντε πρώτα), μετά το τέλος της τηλεοπτικής σειράς, ώστε να δώσει τη δική του εκδοχή για τα όσα συμβαίνουν στον φανταστικό κόσμο του Γουέστερος, τον οποίο και δημιούργησε.

Μέχρι τότε, ο πλανήτης περιμένει με αγωνία το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς που καθήλωσε εκατονάδες εκατομμύρια τηλεθεατές τα τελευταία οκτώ χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ