ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το γράμμα της Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της: «Πληρώνεσαι για ψέματα, γιατί μου προκαλείς τόσο πόνο;»

Το γράμμα της Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της: «Πληρώνεσαι για ψέματα, γιατί μου προκαλείς τόσο πόνο;»
Yui Mok/Pool via REUTERS

Ακόμη ένα «χτύπημα κάτω από τη μέση» του Τόμας Μαρκλ στη Δούκισσα του Σάσεξ, αφού έδωσε στη δημοσιότητα ολόκληρη την επιστολή που του έστειλε η κόρη του τον περασμένο Αύγουστο, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο, τον «καταρράκωσε».

Η… αντεπίθεση του Μαρκλ ακολούθησε τις δηλώσεις πέντε φίλων της Μέγκαν, οι οποίοι έδωσαν τη δική τους εκδοχή για τη σχέση της, τόσο με τον πατέρα της, όσο και με την ετεροθαλή της αδερφή. Παράλληλα, αναφέρθηκαν στην «επίμαχη» επιστολή, υποστηρίζοντας πως η Μαρκλ παρακαλούσε τον πατέρα της να βρεθούν και να λήξουν το θέμα.

Το γράμμα είναι πέντε σελίδων, το έχει γράψει η ίδια η Μέγκαν Μαρκλ και ο πατέρας της το έδωσε στην Daily Mail. Σε αυτό, μεταξύ άλλων, η Δούκισσα κατηγορεί τον πατέρα της πως της ράγισε την καρδιά με τις συνεντεύξεις του στον Τύπο, δημιουργώντας ψεύτικες ιστορίες γι’ αυτήν, ενώ από το στόχαστρό του δεν γλίτωνε ούτε ο σύζυγός της, Χάρι.

Επίσης τον κατηγορεί πως τα έχει βρει με την ετεροθαλή αδερφή της Σαμάνθα, η οποία πολλές φορές τής έχει επιτεθεί μέσω του Τύπου, ενώ η ίδια «υπέφερε σιωπηλά τα γεμάτα κακία ψέμματά τους».

9605208 0 image a 22 1549748198025 copy


Πηγή: Daily Mail

Μάλιστα η Δούκισσα του Σάσεξ ξεκαθαρίζει πως ο πατέρας της δεν προσπάθησε ποτέ να επικοινωνήσει μαζί της.

BAFTA 2019: Με τους προβολείς πάνω στον Γιώργο Λάνθιμο η απονομή των βρετανικών βραβείων

H Bugatti γιορτάζει τα 110 χρόνια της και τη γαλλική καταγωγή της με μια ειδική έκδοση

Ναι, οι Greta Van Fleet αντιγράφουν τους Λεντ Ζέπελιν. Πειράζει;

Συμπληρώνει επίσης πως «τόσο ο Χάρι όσο κι εγώ προσπαθήσαμε να σε βοηθήσουμε, αλλά αρνήθηκες», κατηγορώντας τον πως φέρθηκε αχάριστα, αφού του πρόσφεραν χρήματα και τα πήρε.

Ο 74χρονος δήλωσε από την πλευρά του ότι στενοχωρήθηκε από τα ψέματα των φίλων της κόρης του και αποφάσισε έτσι να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή της.

Υποστήριξε μάλιστα πως έχει στείλει αρκετά μηνύματα στη Μέγκαν ώστε να βρεθούν και να γνωρίσει και τον πρίγκιπα Χάρι, με τον οποίο δεν έχουν συναντηθεί ποτέ από κοντά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ