ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έρχεται η πρώτη «διαφορετική» Barbie: Σε καροτσάκι ΑμεΑ ή με προσθετικό μέλος

Έρχεται η πρώτη «διαφορετική» Barbie: Σε καροτσάκι ΑμεΑ ή με προσθετικό μέλος
instagram.com/barbie

Ζήτω η διαφορετικότητα! Η ομορφιά μπορεί να έχει πολλές μορφές και μια από αυτές κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι. Ή να φοράει προσθετικό μέλος. Η Barbie, αιώνιο σύμβολο ομορφιάς, έρχεται στον σύγχρονο κοσμο, ενσωματώνοντας την ιδέα ότι η ομορφιά έχει πολλά πρόσωπα και ετοιμάζεται η ίδια να καθίσει σε αναπηρικό αμαξίδιο

«Ως εμπορικό σήμα, μπορούμε να ανεβάσουμε σε υψηλότερο επίπεδο τη συζήτηση για τις σωματικές αναπηρίες με το να τις συμπεριλάβουμε στη σειρά μας από κούκλες, ώστε να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο μια πολυδιάστατη θεώρηση της ομορφιάς και της μόδας» ανέφερε η Mattel, η κατασκευάστρια εταιρεία της Barbie, σε σχετική ανακοίνωσή της.

https://www.instagram.com/p/BtwYAZrHdV4

Και στον λογαριασμό στο Instagram της αμερικανικής εταιρείας παιχνιδιών αναφέρεται ότι «στο πέρασμα των χρόνων, η σειρά Barbie έχει εξελιχθεί στο να γίνει πιο στοχαστική σχετικά με τον κόσμο που τα κορίτσια βλέπουν γύρω τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μπορούμε να διευρύνουμε αυτό που προσφέρουμε ώστε να είναι η πιο ποικίλη σειρά από κούκλες στον κόσμο, μια σειρά που δεν θα αποκλείει κανέναν».

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ