Η επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ, το -προς το παρόν- «Bond 25», είναι καθ' οδόν για τις οθόνες. Η ταινία, η πρώτη που θα βγει από το στούντιο της Universal, προγραμματίζεται για έξοδο στις 8 Απριλίου 2020. Ωστόσο, η ομάδα συγκεντρώνεται και περιλαμβάνει και ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα των ημερών, τον οσκαρικο Ράμι Μάλεκ.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι σκηνοθέτης του νέου Μποντ θα είναι ο Κάρι Φουκουνάγκα και την επιβεβαίωση ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ κρατά, για μια τελευταία φορά, τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η παραγωγή αναζητά τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές. Από το γνώριμο καστ, τους ρόλους τους ξαναπαίρνουν η Λεά Σεντού ως ψυχολόγος Μαντλέν κι αντικείμενο του πόθου του Τζέιμς Μποντ, αλλά και οι Ναόμι Χάρις, Μπεν Γουίσο και Ρέιφ Φάινς, αμετακίνητοι από την MI6.

Το παρασκήνιο, όμως, θέλει και το Ράμι Μάλεκ, βραβευθέντα πριν από λίγες μέρες με το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για το «Bohemian Rhapsody», ν' αναλαμβάνει το ρόλο του κακού που, φημολογείται επίσης ότι, θα είναι τυφλός. Η συζήτηση είχε γίνει ήδη εδώ και καιρό, αλλά ησυνεργασία είχε θεωρηθεί απίθανη, λόγω των γυρισμάτων που θα είχε την απαιτούμενη εποχή ο Μάλεκ για την τελευταία σεζόν του «Mr. Robot». Φαίνεται, όμως, ότι παραγωγοί και ατζέντηδες βρήκαν την άκρη και ο 37χρονος ηθοποιός θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Ντάνιελ Κραιγκ.

Επιβεβαιωμένη θεωρείται και η συμμετοχή στο «Bond 25» του Μπίλι Μάγκνουσεν, βασικού ηθοποιού στην προηγούμενη (τηλεοπτική) δουλειά του Φουκουνάγκα, το «Maniac», ενώ αναζητούνται τα νέα Βond girls, παρότι ψιθυρίζεται ότι η μία από τις δύο ηρωίδες που προβλέπει το σενάριο θα ενσαρκώσει η Λουπίτα Νιόνγκ' Ο.

Διαβάστε επίσης