ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Tζένιφερ Λόρενς μισεί την Πρωτοχρονιά και δεν είναι η μόνη

H Tζένιφερ Λόρενς μισεί την Πρωτοχρονιά και δεν είναι η μόνη
Youtube

Είναι ένα από τα κορίτσια που μοιάζουν κανονικά ακόμη και αν το 2015 την ανέδειξε σε μία από τις πιο εμπορικές και δη δημοφιλή ηθοποιό της γενιάς της. Αυτό ακριβώς απέδειξε μιλώντας στον Γκράχαμ Νόρτον του BBC για μια βραδιά που μισεί περισσότερες από κάθε άλλη -την αποψινή βραδιά.

“Καταλήγω πάντα μεθυσμένη κι απογοητευμένη” είπε η 25χρονη ηθοποιός μιλώντας για τον ψυχαναγκασμό να περάσεις ΥΠΕΡΟΧΑ αυτή τη μέρα, μια στιγμή που συνήθως δεν προκύπτει. “Ο καθένας κυνηγάει να 'πιάσει' τη στιγμή κι όλα καταλήγουν τελικά μια απογοήτευση” είπε συμπληρώνοντας ότι σαν πολλούς από εμάς εκεί έξω, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ, ευχαριστεί για το ενδιαφέρον.

Στο απόσπασμα του εορταστικού σόου η Λόρενς δεν μιλάει για αυτή τη βραδιά αλλά περνάει πολύ καλά παρέα με τον 33χρονο επίσης Οσκαρούχο ηθοποιό, Έντι Ρεντμέιν

“Tη μισώ πραγματικά, δεν έχω περάσει πότε καλά” συμπλήρωσε η κανονική Λόρενς που φρόντισε επιπλέον αυτή την εβδομάδα να μας ενημερώσει ότι πριν γίνει ό,τι είναι, μοιραζόταν το φαγητό της με αρουραίους κυνηγώντας το όνειρο στη Νέα Υόρκη, ζώντας σε άθλιες συνθήκες.

Με μεγάλωσαν τα τρωκτικά και κάτι τέτοιο σε κάνει πιο σκληρό άτομο. Έφτασα σε σημείο που κυριολεκτικά μοιραζόμουν το φαγητό μου με αρουραίους. Δεν είχα καθόλου χρήματα. Οι νύχτες ήταν απαίσιες. Τότε έβγαιναν από τις τρύπες τους. Δεν πήγαινα ούτε στο μπάνιο. Ο πατέρας μου ακόμη θυμάται και μιλάει για τις μέρες εκείνες. Μου λέει ότι τότε κατάλαβε ότι ήθελα πραγματικά να γίνω ηθοποιός” είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό NPR το κορίτσι από το Κεντάκι που σίγουρα εκτιμάει έναν άντρα της αμερικανικής τηλεόρασης πολύ. Ο λόγος για τον Τζον Όλιβερ που μισεί ό,τι και η Λόρενς και κάποιοι (αρκετοί) από εμάς.

“Η Πρωτοχρονιά είναι σαν τον θάνατο ενός κατοικιδίου”

Μιλώντας στο ιδιαίτερα επιτυχημένο σόου του στo HBO πέρσι τέτοια μέρα, ο παρουσιαστής συνόψισε την Πρωτοχρονιά κάπως έτσι: “Η Πρωτοχρονιά είναι σαν τον θάνατο ενός κατοικίδιου, ξέρεις ότι πρόκειται να συμβεί αλλά ποτέ δεν είσαι πραγματικά προετοιμασμένος για το πόσο απαίσια θα αισθάνεσαι.

Η Πρωτοχρονιά είναι χάλια. Συνδυάζει τρία από τα πιο δυσάρεστα πράγματα για την ανθρωπότητα: εξαναγκαστικές συναθροίσεις με αγνώστους, μεθύσι, κούραση μέσα στο κρύο.

Επιπλέον πρέπει να παρακολουθείς και τον Ράιαν Σίκρεστ (σσ. κλασικός παρουσιαστή για τη νέα χρονιά στις ΗΠΑ, ας πούμε ο Σπύρος Παπαδόπουλος αλλά πιο νέος και χωρίς κρασοσυνάξεις) για πέντε ολόκληρα λεπτά, περιμένοντας να σου πει τι ώρα είναι!”

Τέλος ο 38χρονος από το Μπέρμινγχαμ πρότεινε μια δικαιολογία για να αποφύγεις κάθε κάλεσμα. Είτε σε καλούν στο σπίτι τους φίλοι (“μια πεντάωρη δέσμευση που κανένας δεν αντέχει” λέει) είτε ο καρδιακός φίλος σας που χώρισε και θέλει παρέα στο strip club της επιλογής του, η απάντηση είναι μία: περνάτε περίοδο που φροντίζετε να καθαρίσετε και να αποτοξινώσετε του παχέος σας εντέρου, δεν μπορείτε να φάτε και να πιείτε σχεδόν τίποτα, θα εκτιμούσατε αν είχατε λίγο χρόνο για εσάς και τις τοξίνες σας κοκ.

“Πιστέψτε με, κανείς δεν θα θέλει να μάθει κάποια επιπλέον λεπτομέρεια" είπε ο παρουσιαστής και υποθέτω η Λόρενς κούνησε το κεφάλι της με συμπάθεια.

Καλή χρονιά σε όλους.

Διαβάστε και αυτά

H Tζένιφερ Λόρενς κάνει σεξ μεθυσμένη και άλλες ιστορίες

To viral της ημέρας. Η Τζένιφερ Λόρενς τρελαίνεται για πίτες

Η ατίθαση Τζένιφερ Λόρενς κοιμάται μόνη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ