ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στο δρόμο για τη Eurovision: Η Τάμτα κατακτά την Ευρώπη για λογαριασμό της Κύπρου

Στο δρόμο για τη Eurovision: Η Τάμτα κατακτά την Ευρώπη για λογαριασμό της Κύπρου
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI

Η φετινή συμμετοχή της Κύπρου στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, είναι πολύ ιδιαίτερη και με τον τρόπο της τιμά το πανευρωπαϊό όραμα του διαγωνισμού. Η Τάμτα, μετανάστρια από τη Γεωργία που κατάφερε να κάνει πολύ αξιόλογη καριέρα στην Ελλάδα, εκπροσωπεί με ένα αγγλόφωνο τραγούδι την Κύπρο, δίνοντας μια πραγματικά διεθνή διάσταση στο διαγωνισμό. Και η Ευρώπη, δείχνει ήδη να τη λατρεύει

Η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει ήδη τις πρόβες για το τραγούδι «Replay» με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision και έχει ήδη δώσει μία γεύση για το πως θα εμφανιστεί στην σκηνή του Τελ Αβίβ.

Οι eurofans έχουν ήδη αρχίσει να ξετρελαίνονται, με τους Ισπανούς, μάλιστα, να έχουν κάνει και τη δική τους χορογραφία για το Replay. Δύο χορευτές, σε μεγάλο τηλεοπτικό σόου, χορογράφησαν και παρουσίασαν το τραγούδι «Replay» που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο κερδίζοντας τις εντυπώσεις αλλά και το χειροκρότημα του κοινού.

Φέτος, τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος έχουν κάθε λόγο να είναι περήφανες για τις συμμετοχές τους, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος. Τόσο το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα, όσο και αυτό της Τάμτα, είναι κατά γενική ομολογία, από εκείνα που αναβαθμίζουν καλλιτεχνικά το διαγωνισμό και μπορούν να τον ξανακάνουν, πέρα από μια βραδιά με πολλά χρώματα, εντυπωσιακές στολές και μπόλικες ίντριγκες, ένα αξιόλογο μουσικό event.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ