ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάνιε Ουέστ και twitter καταδικάζουν τον Mπιλ Κόσμπι. Ξανά

Κάνιε Ουέστ και twitter καταδικάζουν τον Mπιλ Κόσμπι. Ξανά
REUTERS/Mark Makela

Δύο ημέρες μετά την κατηγορία που στοιχειοθετήθηκε εναντίον του, έχοντας παραδώσει πλέον το διαβατήριο του και έχοντας καταβάλει εγγύηση ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων για να αφεθεί ελεύθερος ο κωμικός που κάποτε τον φώναζαν “America's dad” αποφάσισε να κάνει ένα tweet. Εννοείται ότι ο ασκός του Αιόλου άνοιξε.

“Φίλοι και φαν μου, σας ευχαριστώ” έγραψε ο 78χρονος κωμικός δίνοντας στους επικριτές του αφορμή για να τον καταδικάσουν, ξανά. Με την υπόθεση της Αντρέα Κόνσταντ να έχει πάρει τη νομική οδό ο Κόσμπι θα έπρεπε να κρατήσει ένα low profile στα κοινωνικά του δίκτυα. Άλλωστε τον Νοέμβριο του 2014 το Twitter είχε ξανά εκραγεί εναντίον του εμβληματικού κωμικού καταδικάζοντας τον σαν βιαστή μετά από την παρότρυνση του ίδιου να τον αναδείξουν σε meme. Τα meme ήταν αρνητικά αλλά ο Kόσμπι δεν έμαθε πολλά από την εμπειρία του στα social media όταν αυτά έχουν νεύρα.

Κάνιε Ουέστ εναντίον Κόσμπι

Επιπλέον ο καλλιτέχνης που θέλει να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο του 2020 στην Αμερική, ο Κάνιε Ουέστ κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι με τον τίτλο Facts ήτοι Αλήθειες. Ανάμεσα σε αυτές ο Ουέστ τα βάζει με τον Κόσμπι, τον Στιβ Χάρβει που έκανε τη viral γκάφα στα καλλιστεία της χρονιάς αλλά και την εταιρία Nike την οποία κατηγορεί για εργασιακές συνθήκες δουλείας, ένα brand με το οποίο ο ίδιος είχε συνεργαστεί μαζί του προτού συμφωνήσει να την αφήσει για την Adidas αντί 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά Κάνιε είναι αυτός, στην πολιτική θέλει να κατέβει, όπως θέλει θα τα πει όταν θέλει να τα πει. "Do anybody feel bad for Bill Cosby? Did he forget the names just like Steve Harvey? (Yo!) Tell Adidas that we need a million in production (Yo!)" λέει ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν εδώ.

Ο Κόσμπι πρόκειται να επιστρέψει στις δικαστικές αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου για την προκαταρκτική ακροαματική διαδικασία. Εάν κριθεί ένοχος κινδυνεύει με δεκαετή κάθειρξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ