ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τόσα χρόνια παίζεις το… UNO λάθος!

Τόσα χρόνια παίζεις το… UNO λάθος!
Pixabay

Σάλο έχει προκαλέσει στο Διαδίκτυο ένα tweet στον επίσημο λογαριασμό του UNO, βάσει του οποίου η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών παραβιάζει έναν πολύ σημαντικό κανόνα.

Πες την αλήθεια. Ζεις για τη στιγμή που θα αρχίσουν να στοιβάζονται οι κάρτες +4 και +2 η μία πάνω στην άλλη, περιμένοντας με κομμένη την ανάσα να δεις ποιος δύσμοιρος δεν θα μπορεί στο τέλος να τις κρατήσει όλες μαζί στα χέρια. Αν και βέβαια τον ξέρεις από πριν αφού τις περισσότερες φορές έχει προηγηθεί η απαραίτητη συνεννόηση για το πού θα καταλήξουν...

Ε λοιπόν, ένας… σαδιστής θεώρησε σωστό να ανεβάσει ένα «εξοργιστικό» tweet στον επίσημο λογαριασμό του UNO στο twitter, γκρεμίζοντας τον ονειρικά πλασμένο κοσμο σου, καθώς ενημέρωσε, λίγο καθυστερημένα είναι η αλήθεια, πως αυτή η κίνηση είναι εκτός κανόνων του παιχνιδιού!

Θα μπορούσες βέβαια να είχες διαβάσει πρωτα τις οδηγίες του παιχνιδιού και να μην πέσεις από τα σύννεφα όπως τότε που έμαθες πως Amstel και Heineken είναι της ίδιας εταιρείας, αλλά αν είχες κάνει κάτι τέτοιο μάλλον θα είχες και σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθείς αφού σίγουρα κάτι δεν θα πήγαινε καλά με 'σένα...

Όπως ήταν φυσικό, η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους χρήστες του Διαδικτύου, καθώς κάτω από την ανάρτηση επικράτησε κακός χαμός! Και δικαιολογημένα, αν θέλετε τη γνώμη μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ