ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάννες 2019: Όλοι υποκλίθηκαν στο «νέο Pulp Fiction» του Κουέντιν Ταραντίνο

Κάννες 2019: Όλοι υποκλίθηκαν στο «νέο Pulp Fiction» του Κουέντιν Ταραντίνο
Joel Ryan/Invision/AP

Επί έξι λεπτά χειροκροτούσε όρθιο το κοινό στις Κάννες μετά από τη χθεσινή παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο, Once upon a time in Hollywood

Όλα δείχνουν ότι το «Κάποτε... στο Χόλιγουντ» θα φύγει από το φεστιβάλ ως η ταινία της χρονιάς, καθώς οι πρώτες αντιδράσεις των κριτικών στο Twitter ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδεις. Μιλούσαν για «νέο Pulp Fiction» και για την «ταινία που ο Ταραντίνο γεννήθηκε για να κάνει».

Φαίνεται πως είναι η πιο προσωπική ταινία του σκηνοθέτη, ο οπίος ήταν έξι ετών όταν το καλοκαίρι του 1969 ο Τσαρλς Μάνσον συγκλόνιζε το Χόλιγουντ και όλο τον κόσμο με ένα σερί δολοφονιών. Λίγο πριν από την προβολή δόθηκε στη δημοσιότητα και το νέο τρέιλερ της ταινίας, που αποκαλύπτει ένα μεγάλο μέρος του εντυπωσιακού καστ.

Ο ίδιος ο Ταραντίνο ζήτησε με προσωπικό του μήνυμα στο Instagram να μη γίνουν spoilers, οπότε θα τον σεβαστούμε. Φαίνεται, όμως, ότι το τέλος της ταινίας έχει πολλές ανατροπές και ακπλήξεις. Αλλά, για να το μάθουμε, θα πρέπει να περιμένουμς έως ότου η ταινία βγει στους κινηματοηγράφους.

Στο πλευρό του Ταραντίνο, Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο ντι Κάπριο πάτησαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών και δημιούργησαν ντελίριο σε θαυμαστές, παπαράτσι και φωτορεπόρτερ. Οι δύο σούπερ σταρ, ντυμένοι με ίδια κοστούμια και παπιγιόν, έφεραν Χολιγουντιανή λάμψη στην Κρουαζετ όταν εμφανίστηκαν μαζί για την πρεμιέρα της ταινίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ