ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

The Irishman: Το πρώτο trailer του νέου κινηματογραφικού έπους του Μάρτιν Σκορτσέζε

The Irishman: Το πρώτο trailer του νέου κινηματογραφικού έπους του Μάρτιν Σκορτσέζε
Imdb

H νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, που θα κάνει την πρεμιέρα της στο 57ο Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης το φθινόπωρο, είναι ίσως το πιο πολυαναμενόμενο κινηματογραφικο γεγονός της χρονιάς. Στο δρόμο για τα επόμενα Όσκαρ, λοιπόν, επιτέλους η ταινία έχει και trailer

Οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι πρωταγωνιστούν στην ταινία Ο Ιρλανδός («The Irishman») του Μάρτιν Σκορσέζε, μια επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, όπως την αφηγείται ο βετεράνος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου Φρανκ Σίραν, απατεώνας και εγκληματίας o ίδιος, ο οποίος συνεργάστηκε με μερικές από τις πιο διαβόητες εγκληματικές προσωπικότητες του 20ού αιώνα. Η ταινία εξιστορεί ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της αμερικανικής ιστορίας για δεκαετίες, την εξαφάνιση του θρυλικού προέδρου της Ένωσης Τζίμι Χόφα, και προσφέρει ένα μνημειώδες ταξίδι στις κρυφές πτυχές του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές του λειτουργίες, τις αντιπαλότητες και τις συνδέσεις με την κυρίαρχη πολιτική.

Η νέα πολυαναμενόμενη παραγωγή του Netflix, θα ξεκινήσει την -σαφέστατα οσκαρική- πορεία του από το 57ο New York Film Festival. Η ανακοίνωση έγινε χτες και σήμερα βγήκε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Στιβ Ζέλιαν, η διεύθυνση φωτογραφίας είναι του Ροντρίγκο Πριέτο («Silence» και «The Wolf of Wall Street»), και η παραγωγή είναι του Netflix. Το «Irishman» είναι η κινηματογραφική μεταφορά του best-seller «I Heard You Paint Houses» (2003) του Τσαρλς Μπραντ.

MV5BODU1YjYwY2QtODhkZC00NjQ4LWFkYmYtYzM3NDVmMmIxMTFmXkEyXkFqcGdeQXVyNjg4OTg4Njc. V1

Imdb

Η πρεμιέρα της ταινίας στο Alice Tully Hall του Lincoln Center, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης έχει προγραμματιστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ