ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν, Χάρι και υιός: Κρυφό ταξίδι στην Ίμπιζα με ιδιωτικό τζετ - Οι οργισμένες αντιδράσεις

Μέγκαν, Χάρι και υιός: Κρυφό ταξίδι στην Ίμπιζα με ιδιωτικό τζετ - Οι οργισμένες αντιδράσεις
Andrew Matthews/PA via AP

Στην Ίμπιζα, της Ισπανίας, απόλαυσαν ολιγοήμερες διακοπές η Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Χάρι και ο γιος τους Άρτσι, στις αρχές Αυγούστου. Παρά τις προσπάθειές τους να κρατηθεί το ταξίδι μυστικό, την είδηση αποκάλυψαν μέσα ενημέρωσης του κοσμοπολίτικου νησιού

Το ταξίδι πιθανώς έγινε με την αφορμή των γενεθλίων της Μέγκαν, που έκλεισε τα 38 της στις 4 Αυγούστου. Οι πληροφορίες λένε ότι η οικογένεια έφτασε στην Ίμπιζα, που θεωρείται από τα αγαπημένα μέρη της δούκισσας του Σάσεξ, με ιδιωτικό αεροσκάφος. Έμειναν σε μια απομονωμένη βίλα, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, ταξίδεψαν με προσωπικό ασφαλείας, ενώ οι διακοπές τους διήρκεσαν έξι ημέρες.

«Δεν υπάρχουν φωτογραφίες τους, καθώς έμειναν σε μια βίλα πολύ καλά κρυμμένη από τις κάμερες. Είχαν μαζί τους προσωπικό ασφαλείας και δεν χρειάστηκαν την βοήθεια της τοπικής αστυνομίας», δήλωσε μια πηγή στην Majorca Daily Bulletin.

Ακολούθως, δεν έλειψαν τα δημοσιεύματα που κατακεραυνώνουν το ζεύγος για την επιλογή του να μεταφερθεί στην Ισπανία με ιδιωτικό τζετ, τη στιγμή που ο Χάρι δηλώνει πολύ ευαισθητοποιημένος για την προστασία του περιβάλλοντος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ