ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Γυναίκα του επιτέθηκε σε μπαρ στη Νέα Υόρκη

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Γυναίκα του επιτέθηκε σε μπαρ στη Νέα Υόρκη
AP Photo/Seth Wenig

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, πρωταγωνιστής του μεγάλου σκανδάλου σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης γυναικών, είναι ελεύθερος, όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη του. Το κατά πόσο, βέβαια, απολαμβάνει αυτή την ελυθερία του, φαίνεται στο βίντεο, με την επίθεση που δέχθηκε από γυναίκα σε μπαρ της Νέας Υόρκης

Ο παραγωγός που είναι κατηγορούμενος για σωρεία σεξουαλικών παρενοχλήσεων, καθόταν μαζί με μια παρέα νεαρών γυναικών και τους σωματοφύλακές του, όταν μία γυναίκα τον πλησίασε και άρχισε να φωνάζει για να την ακούσουν όλοι: «Στέκομαι στα δύο μέτρα από έναν βιαστή και κανείς δε λέει τίποτα;». Όπως αναφέρει η Daily Mail, όχι μόνο κανείς άλλος δεν τον ενόχλησε, αλλά κάποιοι γιούχαραν τη γυναίκα που δημιούργησε το επεισόδιο.

Ο παραγωγός, όπως φαίνεται στο βίντεο, καθόταν απαθής, με σκυμμένο το κεφάλι, προσπαθώντας να μη δώσει συνέχεια, στο περιστατικό που έγινε την Τετάρτη το βράδυ. Τελικά οι σωματοφύλακές του απομάκρυναν τη γυναίκα.

Εκπρόσωπός του παραγωγού είπε στη Daily Mail ότι ο Γουάινστιν προσπαθεί να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προσθέτοντας ότι ήταν αγένεια εκ μέρους της συγκεκριμένης γυναίκας να του επιτεθεί. Ο Γουάινστιν φέρεται να έχει προχωρήσει σε συμβιβασμό εκατομμυρίων με αρκετά από τα θύματά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ