ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έμα Τόμσον: Σερβιτόρος έχασε τη δουλειά του όταν της ζήτησε να βγάλουν σέλφι – Πώς αντέδρασε η ίδια

Έμα Τόμσον: Σερβιτόρος έχασε τη δουλειά του όταν της ζήτησε να βγάλουν σέλφι – Πώς αντέδρασε η ίδια
Joel C Ryan/Invision/AP

Το περασμένο Σάββατο, η Έμα Τόμσον, μαζί με κάποιους φίλους της, δειπνούσε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Brown’s στο Μέιφερ του Λονδίνου. Ανάμεσα στους φίλους της ήταν και κάποιοι άλλοι διάσημοι άνθρωποι, η ταυτότητα των οποίων δεν έχει αποκαλυφθεί. Ένας σερβιτόρος, σπάζοντας το «πρωτόκολλο» του καταστήματος, πλησίασε την παρέα και ζήτησε να βγάλει μια selfie, όχι με τη Βρετανίδα ηθοποιό, αλλά με κάποιον από τη συντροφιά της.

Η Τόμσον, η οποία στο παρελθόν έχει περιγράψει τις selfies ως «ναρκισσισμό στα ακραία του όρια», αρνήθηκε εκ μέρους του φίλου της, εξηγώντας ότι μια selfie θα ήταν προσβολή προς την υπόλοιπη παρέα.

Το Brown’s, το οποίο ανήκει στην αλυσίδα Rocco Forte Hotels, έχει πολύ αυστηρή πολιτική για το θέμα των selfies και ο σερβιτόρος παύθηκε από τα καθήκοντά του, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sunday Times. Όταν η εφημερίδα ζήτησε από την Τόμσον να σχολιάσει το συμβάν, εκείνη -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- «τρομοκρατήθηκε» όταν άκουσε ότι ο σερβιτόρος έχασε τη δουλειά του και αμέσως τηλεφώνησε στο εστιατόριο για να τους ζητήσει να τον επαναπροσλάβουν.

Το εστιατόριο δεν αποκάλυψε εάν το τηλεφώνημα της Τόμσον επηρέασε την απόφασή του, εξηγώντας σε ανακοίνωση:

«Νοιαζόμαστε πάρα πολύ για την ιδιωτικότητα της πελατείας μας. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε άλλο σχόλιο».

Η Τόμσον είχε αποκαλύψει την απέχθειά της για τις selfies σε μια συνέντευξή της με την εφημερίδα Belfast Telegraph, το 2014: «Δεν μπορώ καν να με φανταστώ να βγάζω selfie με κάποιον. Θεέ μου!», είχε πει. «Είναι ναρκισσισμός στα ακραία του όρια. Όχι, βρείτε μια ζωή. Αυτό λέω», είχε συμπληρώσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ