ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Μπιλ Μάρεϊ έκανε αίτηση για δουλειά σε αλυσίδα εστιατορίων – Τι του απάντησαν

O Μπιλ Μάρεϊ έκανε αίτηση για δουλειά σε αλυσίδα εστιατορίων – Τι του απάντησαν
AP Photo/Domenico Stinellis

Οι καριέρες στο Χόλιγουντ ίσως έχουν ημερομηνία λήξης. Αυτό φαίνεται να το ξέρει καλά ο Μπιλ Μάρεϊ, ο οποίος καλού κακού είπε να φροντίσει για το μέλλον του, κάνοντας αίτηση για δουλειά σε φαστφουντάδικο...

Ο ίδιος ο Μπιλ Μάρεϊ αποκάλυψε σε εκπομπή της Εϊμι Σάμερ, σε podcast, ότι έκανε αίτηση για να δουλέψει σε αλυσίδα ασιατικής fusion κουζίνας. Ο 69χρονος ηθοποιός είπε ότι η αλυσίδα P.F. Chang’s είναι η αγαπημένη του και σταμάτησε στο αεροδρόμιο της Ατλάντα για να συμπληρώσει μια αίτηση.

«Συμπλήρωσα μια αίτηση για εργασία στο P.F. Chang’s στο αεροδρόμιο της Ατλάντα γιατί πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα μέρη», είπε ο ηθοποιός και η Σάμερ τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό. Η απάντησή του ήταν: «απλά θα ήθελα να δουλεύω εκεί. Φαίνεται ότι περνάνε πολύ καλά όσοι εργάζονται στο P.F. Chang’s».

«Μπιλ προσλαμβάνεσαι»

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη αλυσίδα μόλις αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί, έσπευσε να καλέσει μέσω twitter τον Μάρεϊ να πιάσει δουλειά. Χωρίς να χρειαστεί να περάσει συνέντευξη, απλά τον ρώτησαν πότε μπορεί να ξεκινήσει. «Μπιλ προσλαμβάνεσαι! Πότε μπορείς να ξεκινήσεις;», έγραψαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ