ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ποιος είχε αφήσει τον καφέ στα γυρίσματα του Game of Thrones; Η Εμίλια Κλαρκ λύνει το μυστήριο

Ποιος είχε αφήσει τον καφέ στα γυρίσματα του Game of Thrones; Η Εμίλια Κλαρκ λύνει το μυστήριο
youtube

Ήταν η σκηνή που συζητήθηκε περισσότερο κι από εκείνη στην οποία ο Τζον Σνόου σκοτώνει τη Νταενέρις. Ένας καφές σε χάρτινο κυπελάκι από τα Starbucks είναι ένα από τα πράγματα που θα μείνουν στην -πλουσια- ιστορία του Game of Thrones. Ποιος τον είχε αφήσει, όμως, τελικά στο πλατό

Η Εμίλια ΚΛαρκ έχει κάθε λόγο να είναι θυμωμένη με εκείνον που έκανε το λάθος, καθώς ο καφές εμφανίστηκε μπροστά της και όλοι πίστευαν ότι ήταν δικός της. Το λάθος έγινε στο 4ο επεισόδιο της 8ης σεζόν και βέβαια προκάλεσε χαμό στα social media.

Μάλιστα, η συμπρωταγωνίστριά της, Σόφι Τέρνερ, είπε κάποια στιγμή ευθέως ότι ο καφές ήταν της Κλαρκ, αν και μετά ανασκεύασε, κατονομάζοντας τον Κιτ Χάρινγκτον ως τον υπαίτιο της γκάφας. Μ' αυτά και με εκείνα, η Κλαρκ αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να αποκαλύψει σε ποιον ανήκε ο πικρός -για τη σειρά- καφές.

Καλεσμένη του Τζίμι Φάλον, στο The Tonight Show, η Κλαρκ είπε: «Ε, λοιπόν, ορίστε ποια είναι η αλήθεια. Είχαμε ένα μικρό πάρτι πριν τα ΕΜΜΥs και ο Κόνλεθ (Χιλ), που έπαιζε τον Βάρις, με παίρνει παράμερα και μου λέει 'Εμίλια πρέπει να σου το πω, πρέπει να σου το πω, αγάπη. Δικός μου ήταν ο καφές!'».

Η Κλαρκ τον ρώτησε τότε, όπως είπε στον Φάλον, γιατί δεν το είχε παραδεχτεί νωρίτερα κι εκείνος της απάντησε: «Λυπάμαι αγάπη μου, δεν ήθελα να πω τίποτε, επειδή έγινε τόση φασαρία και όλοι κατηγορούσαν εσένα». Παρόλα αυτά η ηθοποιός λέει ότι δεν βάζει και το χέρι της στη φωτιά ότι ο Χιλ της είπε την αλήθεια. «Ίσως ήταν μεθυσμένος όταν μου το είπε, αλλά πάντως μου το είπε», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ