ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Τζένιφερ Άνιστον σπάει όλα τα ρεκόρ: 20 εκατομμύρια followers στο Instagram σε ένα μήνα

H Τζένιφερ Άνιστον σπάει όλα τα ρεκόρ: 20 εκατομμύρια followers στο Instagram σε ένα μήνα
Richard Shotwell/Invision/AP

Η Τζένιφερ Άνιστον από τότε που αποφάσισε να φτιάξει Instagram, σπάει όλα τα ρεκόρ.  Η ηθοποιός, έφτασε στην κορυφή των διάσημων του Instagram με τους περισσότερους ακόλουθους κυριολεκτικά σε χρόνο μηδέν.

 

 

Η 50χρονη σταρ του «Morning Show», έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ένα μήνα μετά τη δημιουργία του, για να γιορτάσει το γεγονός ότι κατάφερε να συγκεντρώσει 20 εκατομμύρια ακόλουθους, μέσα σε μόλις ένα μήνα.

«20 εκατομμύρια ακόλουθοι;! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!», έγραψε και δημοσίευσε ένα βιντεάκι από παλιότερη εκδήλωση, στο οποίο τη βλέπουμε συγκινημένη να σκουπίζει δάκρυα από τα μάτια της.

Πολλοί διάσημοι φίλοι της έσπευσαν να τη συγχαρούν στα σχόλια. «Η ταχύτερη άνοδος!» έγραψε η ηθοποιός και παραγωγός, σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον. «Είσαι εδώ μόνο μερικές εβδομάδες, εγώ δουλεύω εδώεδώ και τέσσερα χρόνια!» σχολίασε η σεναριογράφος και ηθοποιός Έριν Φόστερ.

https://www.instagram.com/p/B5B12OLHB1V

Στις 15 Οκτωβρίου, η ελληνικής καταγωγής Άνιστον, αποφάσισε να φτιάξει λογαριασμό στο Instagram και μέσα σε λίγες ώρες είδε τους ακολούθους της να ξεπερνούν τα 16 εκατομμύρια. Η πρώτη της ανάρτηση, ήταν μία φωτογραφία με τους υπόλοιπους ηθοποιούς απί τα «Φιλαράκια» όπως είναι σήμερα, η οποία συγκέντρωσε περισσότερα από 15 εκατομμύρια likes.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ