ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ετοιμοθάνατος ασθενής ήθελε πριν πεθάνει να δει το τελευταίο Star Wars - Η Disney του έκανε τη χάρη

Ετοιμοθάνατος ασθενής ήθελε πριν πεθάνει να δει το τελευταίο Star Wars - Η Disney του έκανε τη χάρη
Rowans Hospice

Ένας ετοιμοθάνατος άντρας και η οικογένειά του μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τη νέα ταινία Star Wars, πριν αυτή βγει στους κινηματογράφους. Όλα ξεκίνησαν όταν το νοσοκομείο Rowans στο Waterlooville, του Χαμσάιρ, δημοσίευσε μια παράκληση στο Twitter για να γίνει μια ειδική προβολή της ταινίας που θα βγει στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου.

«Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας. Είμαστε σε απόγνωση», έγραψαν. Η Disney ανταποκρίθηκε αμέσως και μια κόπια της ταινίας εστάλη στο νοσοκομείο. Ο CEO tης εταιρείας, Μπομπ Ίγκερ, είπε: «Στη Disney είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να μοιραστούμε την ταινία με έναν ασθενή και την οικογένειά του. Ας είναι η Δύναμη μαζί του και μαζί με όλους μας».

Ο ασθενής είπε: «Στην τραγική αυτή κατάσταση που βρίσκομαι με βοηθήσατε να δημιουργήσω κάποιες ακόμα όμορφες αναμνήσεις. Είμαι τεράστιος θαυμαστής του Star Wars και περίμενα να δω αυτή την ταινία από το 1977. Θα ήταν τραγικό να μην προλάβαινα».

H κόπια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μεγάλα μέτρα ασφαλείας και χρειάστηκε να υπογραφούν πολλά χαρτιά πριν γίνει η ειδική προβολή, ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν spoilers.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ