ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στα γυρίσματα του νέου Batman στο Λονδίνο (pics)

Στα γυρίσματα του νέου Batman στο Λονδίνο (pics)
Twitter

Τα γυρίσματα της νές ταινίας Batman ξεκίνησαν, υπό άκρα μυστικότητα φυσικά. Μόνο που το συνεργείο δεν μπορούσε να υπολογίσει ότι ένας... αδιάκριτος Λονδρέζος θα τραβούσε φωτογραφίες από το παράθυρο του γραφείου του.

Ο Γουέιντ Γκράβετ βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή. Για την ακρίβεια το γραφείο του είναι πάνω από το δρόμο, σε μια γειτονιά του Λονδίνου, όπου γίνονται γυρίσματα της νέας ταινίας Batman. Ο ίδιος δεν δίστασε. Σήκωσε το κινητό του και ξεκίνησε να τραβάει φωτογραφίες.

Η ταινία, η οποία πρόκειται να προβληθεί το καλοκαίρι του 2021, βρίσκεται ακόμη στο στάδιο των γυρισμάτων, με βασικούς πρωταγωνιστές το Ρόμπερτ Πάτινσον (Μπάτμαν) και τον Κόλιν Φαρέλ (Πιγκουίνος). Η νέα ταινία μάς γυρίζει στα νεανικά χρόνια του Μπρους Γουέιν, ο οποίος έχει ήδη μπει στο σκοτεινό κόσμο των παρανόμων της Γκόθαμ και προσπαθεί να εξιχνιάσει μια σειρά από μυστηριώδεις φόνους.

Ο αδιάκριτος και αυτόκλητος παπαράτσο προσπάθησε -και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε, να απαθανατίσει αρκετές σκηνές από τα γυρίσματα. Μέσα σε αυτές και ο Ρόμπερτ Πάτινσον πάνω σε μία μηχανή, χωρίς ωστόσο την στολή του Μπάτμαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ