ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η 18χρονη Μπίλι Άιλις θα ερμηνεύσει το τραγούδι της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time To Die»

Η 18χρονη Μπίλι Άιλις θα ερμηνεύσει το τραγούδι της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time To Die»
AP Photo/Chris Pizzello

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπίλι Άιλις θα ερμηνεύσει το τραγούδι των τίτλων της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, «No Time to Die», όπως έγινε γνωστό από τους παραγωγούς της ταινίας.

Η 18χρονη Άιλις θα είναι η νεότερη καλλιτέχνιδα στην ιστορία που θα αναλάβει αυτό το καθήκον, ακολουθώντας τα βήματα διάσημων αστέρων όπως της Αντέλ, της Μαντόνα και του Πολ Μακάρτνεϊ.

«Το τραγούδι του #NoTimeToDie θα ερμηνεύσει η Μπίλι Άιλις. Η Μπίλι έγραψε το τραγούδι με τον αδελφό της και είναι η νεότερη καλλιτέχνιδα στην ιστορία που γράφει και ηχογραφεί ένα σάουντρακ του Τζέιμς Μποντ», αναφέρεται σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του «007» στο Twitter.

Το «No Time to Die», η 25η ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μποντ, βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο με το Ντάνιελ Κρεγκ να υποδύεται το Βρετανό κατάσκοπο για πέμπτη και τελευταία φορά.

Το 2019 ήταν μια εκπληκτική χρονιά για τη Μπίλι Άιλις με επιτυχίες όπως το «Bad Guy» και τη νεαρή τραγουδίστρια να έχει προταθεί για έξι βραβεία Γκράμι, μεταξύ αυτών για το άλμπουμ της χρονιάς.

Η Άιλις επιβεβαίωσε τα νέα στον λογαριασμό της στο Twitter με ένα απλό μήνυμα:

«Η Μπίλι έγραψε και θα ερμηνεύσει το τραγούδι για την 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ».

Ο τίτλος του τραγουδιού δεν έχει αποκαλυφθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ