ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Τζόνι Ντεπ τιμάει τον Λέμι Κίλμιστερ στα Grammys

O Τζόνι Ντεπ τιμάει τον Λέμι Κίλμιστερ στα Grammys
Facebook/ Hollywood Vampires

Aκόμη και αν δεν είσαι ιδιαίτερα φαν της μουσικής σκηνής, υπάρχει ένα ηθοποιός που θα σε κάνει να δεις τα Grammy αυτής της χρονιάς. Στις 15 Φεβρουαρίου ο Τζόνι Ντεπ θα εμφανιστεί στη σκηνή της μεγάλης βραδιάς μαζί με τους υπόλοιπους που απαρτίζουν το υπερσυγκρότημα Hollywood Vampires. Μαζί του ο Alice Cooper αλλά και ο Joe Perry των Aerosmith και ο Duff McKagan των Guns N’ Roses θα αποτίσουν φόρο τιμής στον Λέμι Κίλμιστερ.

Για μνήμες φτιαγμένες με μέταλο

Πέρα από την επίσημη πρεμιέρα του νέου τραγουδιού τους As Bad as I Am το συγκρότημα θα αποχαιρετήσει μουσικά τον εμβληματικό frontman των Motörhead που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τον περασμένο Δεκέμβριο.
Αυτή δεν θα είναι η μόνη στιγμή προς τιμή κάποιου εκλιπόντα μουσικού θρύλου. Επιβεβαιωμένες πληροφορίες θέλουν τη Lady Gaga να τιμήσει τον David Bowie αλλά και ο Chris Stapleton τον B.B. King.

johnyyhollywoodvampires

Πηγή: Facebook/ The Hollywood Vampires

“Δημιουργήσαμε το συγκρότημα για όλους τους σχεδόν νεκορύς από το πιώμα μεθυσμένους φίλους μας στο bar Rainbow του Sunset. Υποθέτω μπορούμε να πούμε ότι ο Λέμι είναι ένας από αυτούς” είπε ο Cooper στο Rolling Stone. Η βραδιά θα είναι εκρηκτική, προκλητική, συγκινητική και μας θέλει να θυμόμαστε αυτούς που έφυγαν. Θα το κάνουμε.

lemmy

Πηγή: Facebook/ Lemmy Kilmister Motorhead

Διαβάστε και αυτά

Grammys 2016: H Lady Gaga τιμάει τον David Bowie και όλες οι εμφανίσεις της μουσικής βραδιάς

H σοφία του “Λέμι” σε 15 ατάκες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ