ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ημέρα των Pokémon: Πότε γιορτάζεται - Πώς να ψηφίσετε το αγαπημένο σας

Ημέρα των Pokémon: Πότε γιορτάζεται - Πώς να ψηφίσετε το αγαπημένο σας
Pixabay

Από τότε που ξεκίνησε το franchise Pokémon το 1996, ήταν πάντα θέμα συζήτησης μεταξύ των θαυμαστών, ποιο είναι το καλύτερο πλασματάκι μεταξύ των Pikachu, Bulbasaur, Charizard και της πολύ ιδιαίτερης, Eevee.

Τώρα, με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας των Pokémon 2020 (27η Φεβρουαρίου) η εταιρεία Pokémon συνεργάστηκε με τη Google για να δώσει στους οπαδούς την ευκαιρία να επιλέξουν επίσημα το αγαπημένο τους Pokémon της Χρονιάς.

«Το ξέρατε; Η Ημέρα των Pokémon γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Φεβρουαρίου, γιατί τότε κυκλοφόρησαν τα πρώτα video game Pokémon στην Ιαπωνία το 1996!» αναφέρει η ιαπωνική εταιρεία.

Με αφορμή την #PokemonDay, μπορείτε να ψηφίσετε και να υποστηρίξετε το αγαπημένο σας πλάσμα στη σελίδα «Pokémon vote».

Εκεί είναι δημοσιευμένος ένας τεράστιος κατάλογος από τον οποίο μπορείτε να διαλέξετε. Όλα τα Pokémon είναι χωρισμένα σε διαφορετικές κατηγορίες.

Αρχικά γίνεται επιλογή κατηγορίας και στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι ψηφίζουν το Pokémon που προτιμούν.

Όποιος είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό Google, μπορεί ψηφίσει μία φορά την ημέρα και όλες οι μορφές που παίρνει κάθε είδος εξακολουθούν να θεωρούνται ως το ίδιο Pokémon.

Η Google θα αποθηκεύσει επίσης τις ψήφους μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας και προειδοποιεί ότι δεν μπορούν να διαγραφούν. Η ψηφοφορία λήγει στις 14 Φεβρουαρίου.

Τα περίεργα γιαπωνέζικα πλάσματα, τα οποία πιάνονται με τη βοήθεια μιας μπάλας, εξημερώνονται και συμμετέχουν σε μάχες, πήραν το όνομα τους από το Pocket Monsters που σημαίνει τέρατα τσέπης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ