ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνό - Πώς αντέδρασαν οι γονείς της

Η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνό - Πώς αντέδρασαν οι γονείς της
AP Photo/Chris Carlson

Η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ αποφάσισε να ασχοληθεί και εκείνη με τον κόσμο του θεάματος, με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο από εκείνον του πατέρα της όμως. Όπως ανακοίνωσε η ίδια, εργάζεται πλέον ως πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό και μάλιστα οι γονείς της στηρίζουν την επιλογή της. Η Μικαέλα Σπίλμπεργκ είναι η υιοθετημένη κόρη του διάσημου σκηνοθέτη και της συζύγου του, ηθοποιού Κέιτ Κάπσοου.

Η 23χρονη φτιάχνει η ίδια τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί, χωρίς παρτενέρ. Μάλιστα, σκοπεύει να εργαστεί και ως στρίπερ, μόλις εγκριθεί η αίτησή της να εργαστεί ως εργαζόμενη του σεξ. Η νεαρή είπε σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα «Sun» ότι είχε πέσει θύμα βιασμού όταν ήταν μικρή και είχε μπλέξει στα δίχτυα του αλκοολισμού και της ανορεξίας.

Όταν ρωτήθηκε πότε ενημέρωσε τους γονείς της για την ενασχόλησή της με το πορνό, απάντησε ότι τους το είπε μέσω FaceTime πριν λίγες ημέρες και ότι δεν φάνηκαν δυσαρεστημένοι: «Η ασφάλειά μου είναι η βασική τους προτεραιότητα. Νομίζω ότι μόλις δουν πόσο προχώρησα σε σχέση με τον πάτο που ήμουν πριν ενάμιση χρόνο θα σκεφτούν ότι μεγάλωσαν μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση».

Η Μικαέλα, ένα από τα επτά παιδιά του Σπίλμπεργκ, πρόσθεσε επίσης ότι δεν θέλει να εξαρτάται οικονομικά από τους γονείς της αλλά να είναι ανεξάρτητη. Πρόσθεσε τέλος ότι ναι μεν κάνει πορνό, αλλά δεν θα κάνει σεξ μπροστά στην κάμερα από σεβασμό προς τον 47χρονο αρραβωνιαστικό της Τσακ Πάνκοβ...

Σχετικά με το βιασμό της, είπε ότι ο δράστης δεν ήταν κάποιος συγγενής ή φίλος και εξήγησε ότι εξαιτίας αυτού του τραυματικού γεγονότος υποφέρει από ψυχικές διαταραχές. «Ήμουν εκτός ελέγχου από τα 11 μου μέχρι και πριν από δύο χρόνια. Όταν ήμουν 21 έπινα κάθε μέρα, έφτασα σχεδόν σε σημείο να πεθάνω».

Η Μικαέλα έχει επιλέξει το όνομα Sugar Star για την καριέρα της στη βιομηχανία του πορνό και ανεβάζει τα βίντεό της σε μια από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες του είδους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ