ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μικαέλα Σπίλμπεργκ: Η πορνοστάρ κόρη του σκηνοθέτη συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Μικαέλα Σπίλμπεργκ: Η πορνοστάρ κόρη του σκηνοθέτη συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία
AP Photo/Chris Carlson

Οι πονοκέφαλοι του Στίβεν Σπίλμπεργκ με την κόρη του, Μικαέλα, δεν έχουν τελειωμό. Μετά την ανακοίνωσή της ότι θα γίνει πορνοστάρ, τώρα συνελήφθη με κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας.  

Τη σύλληψη της 23χρονης, θετής κόρης του σκηνοθέτη, επιβεβαίωσε ο 47χρονος αρραβωνιαστικός της, Τσακ Πάνκοφ, στο Fox News. «Είναι αλήθεια», είπε ο Πάνκοφ, προσθέτοντας ότι πρόκειται για «παρεξήγηση», χωρίς όμως εξηγήσειτι ακριβώς συνέβη. Αρκέστηκε μόνο να πει: «Κανείς δεν έχει τραυματιστεί».

Αξιωματούχος του γραφείου του σερίφη της κομήτειας Ντέιβινσον, όπου και έγινε η σύλληψη, επιβεβαίωσε, επίσης στο Fox, ότι η Μικαέλα συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο κρατητήριο του Χιλ, όπου και παρέμεινε για 12 ώρες. Για την αποφυλάκισή της καταβλήθηκε εγγύηση 1.000 δολαρίων.

Η 23χρονη αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες ότι θα ασχοληθεί με την πορνογραφία και πρόσθεσε ότι οι γονείς της είναι στο πλευρό της. Κάτι, όμως, το οποίο διέψευσε στενή φίλη της οικογένειας, λέγοντας ότι ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και η σύζυγός του ντρέπονται για την απόφαση της κόρης τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ