ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

La Casa de Papel: Έρχεται ο τέταρτος κύκλος - Κυκλοφόρησε το trailer

La Casa de Papel: Έρχεται ο τέταρτος κύκλος - Κυκλοφόρησε το trailer
Netflix

Το La Casa de Ρapel επιστρέφει για τον τέταρτο κύκλο του και το Netflix έδωσε στη δημοσιόττα το νέο τρέιλερ της πολύ δημοφιλούς ισπανικής σειράς. 

Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, οι αγαπημένοι μας ληστές προσπαθούν να κρατήσουν στη ζωή την Ναϊρόμπι μετά τη σφαίρα που δέχτηκε από την ισπανική αστυνομία, ενώ ο «Καθηγητής» προσπαθεί να σώσει την Ρακέλ Μουρίγιο η οποία έχει συλληφθεί. Την ίδια στιγμή, ο «Γανδίας», ο φρουρός του διευθυντή της τράπεζας της Ισπανίας καταφέρνει να απελευθερωθεί, δυσκολεύοντας αισθητά το έργο της συμμορίας.

Το «La Casa De Papel», δημιουργία του Αλεξ Πίνα, προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3 τo 2017. To Netflix έδειξε τα αντανακλαστικά του και λίγο καιρό αργότερα απέκτησε τα δικαιώματά της δημοφιλούς σειράς. Έτσι σε χρόνο ρεκόρ είχε στη μεγάλη αρχειοθήκη του μια πολύτιμη επιτυχία: Τη δημοφιλέστερη μη αγγλόφωνη σειρά του πέτυχε να κατοχυρώσει το βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για το 2018.

Ο «Καθηγητής», η «Τόκυο» και οι υπόλοιποι ήρωες του Casa de Papel θα επιστρέψουν στη μικρή οθόνη τον Απρίλιο του επόμενου έτους και συγκεκριμένα στις 3 Απριλίου με την τέταρτη σεζόν της αγαπημένης ισπανικής σειράς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ