ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κορωνοϊός: Ένα διαφορετικό «I will Survive» από τη Γκλόρια Γκέινορ (vid)

Κορωνοϊός: Ένα διαφορετικό «I will Survive» από τη Γκλόρια Γκέινορ (vid)
Matt Sayles/Invision/AP

«Χρειάζονται μόλις 20 δευτερόλεπτα για να επιβιώσεις», έγραψε για τον κορωνοϊό η Aμερικανίδα τραγουδίστρια Γκλόρια Γκέινορ σε ποστ της στο Ιnstagram και ανέβασε ένα βίντεο που έγινε αμέσως viral.

Ένα από τα πιο έξυπνα βίντεο για τον κορωνοϊόετοίμασε η ντίβα της disco, Γκλόρια Γκέινορ, η οποία θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα σε όσους την παρακολουθούν στο Instagram. Η 70χρονη σταρ προκειμένου να παροτρύνει τον κόσμο να κάνει αυτό που συνιστούν οι επιστήμονες, να πλένουν διαρκώς τα χέρια τους δηλαδή, μπήκε στο μπάνιο του σπιτιού της και έδειξε πώς πρέπει να πλένει κανείς τα χέρια του, τραγουδώντας τους στίχους του εμβληματικού τραγουδιού της «I will survive», που σημαίνει «θα επιβιώσω».

Μέσα λίγη ώρα το βίντεο είχε συγκεντρώσει άπειρα σχόλια και είχε γίνει viral.

https://www.instagram.com/p/B9jzQ-ghetK

Ο κόσμος του θεάματος έχει ήδη τα πρώτα του κρούσματα, τον Τομ Χανκς και τη σύζυγό του Ρίτα Ουίλσον οι οποίοι έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Οι δύο τους βρίσκονται σε καραντίνα στη Μελβούρνη, όπου ο ηθοποιός μετέβη για τα γυρίσματα ταινίας που αφορά τη ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ (θα υποδυθεί τον μάνατζέρ του). Όταν ο ίδιος, αλλά και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό, διεκόπησαν τα γυρίσματα. Σήμερα, ο Χανκς ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας τους.

Οι δύο τους τράβηξαν μία selfie στην οποία είναι χαμογελαστοί και ο Χανκς έγραψε: «Γεια σας. Εγώ και η Ρίτα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εδώ από την Μελβούρνη, που μας φροντίζουν εξαιρετικά. Εχουμε τον covid-19 και είμαστε σε καραντίνα ώστε να μην εξαπλώσουμε την ίωση σε άλλους. Υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να κινδυνέψουν με σοβαρή ασθένεια. Πάμε μέρα με την ημέρα. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας αν ακούσουμε τις συμβουλές των ειδικών και φροντίσουμε τους εαυτούς μας και ο ένας τον άλλον».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ