ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χάρι - Μέγκαν: H τελευταία ανάρτηση στο λογαριασμό Sussexroyal

Χάρι - Μέγκαν: H τελευταία ανάρτηση στο λογαριασμό Sussexroyal
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Με το Megxit να ολοκληρώνεται σήμερα, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αποχαιρέτισαν τους ακολούθους τους στον λογαριασμό τους στο Instagram με ένα μήνυμα που είχε αναφορές στην πανδημία του νέου κορονωϊού.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είπαν αντίο στους 11 εκατομμύρια ακολούθους τους στο λογαριασμό τους στο Instagram, «Sussexroyal», με ένα μήνυμα με αναφορές στην πανδημία του νέου κορωνοϊού, την παραμονή της νέας τους ζωής, έχοντας αποσυρθεί πλέον από τα βασιλικά καθήκοντά τους.

«Σε μια χρονική περίοδο στην οποία ο κόσμος μοιάζει απίστευτα εύθραυστος, το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η υγεία και η ευημερία κάθε ανθρώπου σε ολόκληρη την υφήλιο και να βρεθούν λύσεις στα πολυάριθμα προβλήματα που έχει προκαλέσει αυτή η πανδημία», γράφουν στο μήνυμά τους.

«Καθώς όλοι αναζητούμε το ρόλο που θα διαδραματίσουμε σε αυτήν την παγκόσμια μεταβολή και την αλλαγή των συνηθειών, επικεντρωνόμαστε σε αυτό το νέο κεφάλαιο, προκειμένου να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να συμβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο».

«Δεν θα μας βλέπετε πλέον εδώ, όμως η δουλειά συνεχίζεται», γράφει το ζευγάρι.

«Ανυπομονούμε να ξανασυνδεθούμε με εσάς σύντομα», προσθέτουν. «Ήσασταν υπέροχοι! Μέχρι τότε, να προσέχετε τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλο».

https://www.instagram.com/p/B-XTsETJsU0

Το ζευγάρι θα επικεντρωθεί τώρα στην οικογένειά του τους επόμενους μήνες, ενώ θα αναπτύσσει τη μη κυβερνητική οργάνωσή του», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Χάρι και της Μέγκαν.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα προτιμούσαν, τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, η προσοχή να παραμείνει στην παγκόσμια απάντηση στον ιό Covid-19», υπογραμμίζεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ