ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ούρσουλα Κορμπερό: Η Τόκιο του Casa de Papel μάς συστήνει το σύντροφό της (pics)

Ούρσουλα Κορμπερό: Η Τόκιο του Casa de Papel μάς συστήνει το σύντροφό της (pics)
Instagram

Η Τόκιο της περίφημης σειράς La Casa de Papel, κατά κόσμον Ούρσουλα Κορμπερό, έγινε διάσημη μέσα από το Netflix και πλέον όλοι θέλουν να ξέρουν τα πάντα γι αυτήν. Κι εκείνη, δεν αφήνει παραπονεμένους τους θαυμαστές της, βάζοντάς τους και στην προσωπική της ζωή...

Με τον 4ο κύκλο του La Casa de Papel να έχει ήδη βγει στο Netflix, οι ακόλουθοι της Ούρσουλα Κορμπερό στο Instagram δεν διστάζουν να τη βομβαρδίσουν με προσωπικές ερωτήσεις, όπως, ας πούμε, αν είναι παντρεμένη. Παντρεμένη, όχι, δεν είναι, είναι όμως, όπως αποκαλύπτει ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram, πολύ ερωτευμένη.

Η Ισπανίδα ηθοποιός γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και μεγάλωσε στο χωριό Sant Pere de Vilamajor. Από νεαρή ηλικία, η Κορμπερό ήξερε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός και πήρε μέρος σε αρκετές διαφημίσεις. Εκτός από το La Casa de Papel έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές, ενώ σύμφωνα με το IMDb, το επόμενο πρότζεκτ της είναι μια ταινία, με τίτλο Snake Eyes.

Στο παρελθόν, πριν το La Casa de Papel εκτοξεύσει τη φήμη της παγκοσμίως, εργάστηκε και ως μοντέλο και έχει συμμετάσχει σε καμπάνια του οίκου Bulgari.

Η τηλεoπτική Τόκιο, λοιπόν, του La Casa de Papel δεν είναι παντρεμένη, αλλά βρίσκεται σε σχέση με τον Αργεντινό ηθοποιό Τσίνο Νταρέν, με τον οποίο γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς La Εmbajada (Η Πρεσβεία), το 2016.

https://www.instagram.com/p/ByOIGe2IQb0

Πριν από λίγες ημέρες ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία του Νταρέν, γράφοντας στη λεζάντα: «ο δικός μου Άδωνις, χορευτής».

https://www.instagram.com/p/B_IN13aBFfV

Το ζευγάρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον στην ισπανική έκδοση του περιοδικού Madame Figaro. Ειδικότερα ο Νταρέν, με τον οποίο η Κορμπερό είχε έρθει και στην Αθήνα πριν μερικά χρόνια, μίλησε για την «ενέργεια» της Τόκιο όταν έρχεται αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις. «Είναι μια από τις πιο εκθαμβωτικές πτυχές της προσωπικότητάς της. Έχει επίσης ευελιξία ως ηθοποιός και απίστευτο επαγγελματισμό. Είναι υπέροχη γυναίκα», είπε ο Τσίνο Νταρέν.

https://www.instagram.com/p/B0EaMMwn27i

Αλλά και η Ούρσουλα Κορμπερό από την πλευρά της είπε: «Έχει μια καταπληκτική ενέργεια και είναι πολύ αστείος, ευγενικός, πάντα με καλή διάθεση να σε διασκεδάζει με τα αστεία και τα σχόλιά του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ