ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον: Πώς βοηθούν να βρεθεί το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον: Πώς βοηθούν να βρεθεί το εμβόλιο για τον κορωνοϊό
Jordan Strauss/Invision/AP

Νόσησαν, ανάρρωσαν και τώρα ρίχνονται κι εκείνοι με το δικό τους τρόπο στη μάχη για να βρεθεί το εμβόλιο για το φονικό κορωνοϊό. Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον προσφέρουν το αίμα τους, καθώς κρίθηκε ότι ίσως έχουν αναπτύξει αντισώματα στον ιό. 

Το αίμα τους θα δώσουν ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον, καθώς κρίθηκαν από τους ειδικούς ως κατάλληλοι για συμμετοχή στην προσπάθεια δημιουργίας εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Αποκαλύπτοντας, μάλιστα, την εξέλιξη αυτή, ο Χανκς αστειευόμενος είπε ότι ελπίζει να δημιουργεί ένα «Hank-ccine» κατά του φονικού ιού.

Ο Χανκς και η Γουίλσοννόσησαν με κορωνοϊό ενώ βρίσκοταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας με θέμα τη ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Χανκς με σκηνοθέτη τον Μπαζ Λούρμαν. Μετά την ανάρρωσή του το διάσημο ζευγάρι επέστρεψε πλέον στο Λος Άντζελες, όπου με την άφιξή του υπέβαλε αίτηση για συμμετοχή σε ιατρική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα αντισώματά τους θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από τους επιστήμονες που προσπαθούν να δημιουργήσουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον Τομ Χανκς, τα τεστ έδειξαν ότι «φέρουμε αντισώματα» και ο ηθοποιός εξέφρασε την ελπίδα το αίμα του αλλά και της συζύγου του να αποδειχθούν χρήσιμα στην μάχη κατά του κορωνοϊού.

«Δεν μας προσέγγισαν. Εμείς είπαμε, θέλετε το αίμα μας; Μπορούμε να δώσουμε πλάσμα; Και έτσι θα το δώσουμε εκεί όπου ελπίζουμε να βοηθήσει σε αυτό που εγώ θα ήθελα να αποκαλώ Hank-ccine», είπε ο Χανκς μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή Wait Wait... Don't Tell Me του NPR.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ