ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρίτσαρντ Γκιρ: Πατέρας για τρίτη φορά στα 70 του - Γέννησε κρυφά η 37χρονη σύζυγός του

Ρίτσαρντ Γκιρ: Πατέρας για τρίτη φορά στα 70 του - Γέννησε κρυφά η 37χρονη σύζυγός του
Andy Kropa/Invision/AP

O 70χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύζυγος του, Αλεχάντρα Σίλβα, έφεραν κρυφά στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, που είναι ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της Σίλβα, η οποία δεν έκανε καμία δημόσια εμφάνιση το τελευταίο διάστημα. Ο Γκιρ και η Σίλβα ζουν μια ήσυχη ζωή στο πολυτελές ράντσο του ηθοποιού, στο Πάουντ Ριτζ, λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύζυγος του, η 37χρονη Αλεχάντρα, έχουν αποκτήσει ακόμα ένα γιο μαζί, τον δύο ετών Αλεξάντερ, ο οποίος γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2018. Ο σταρ του Χόλιγουντ έχει και έναν 20χρονο γιο, τον Χόμερ, από το γάμο του με την Κάρι Λόβελ. Αλλά και η Αλεχάντρα έχει επίσης έναν ακόμα γιο, επτά ετών, από τον προηγούμενο γάμο της.

Ο γόης του Χόλιγουντ, έκανε έναν ονειρεμένο γάμο με τη Σίλβα, τον Απρίλιο του 2018, στο ράντσο του και μέσα σε δύο χρόνια έχουν ήδη αποκτήσει δύο παιδιά.

Η Ισπανίδα Αλεχάντρα Σίλβα είναι διαφημίστρια, επιχειρηματίας, με έντονη ακτιβιστική δράση και είναι κόρη του Ιγκνάσιο Σίλβα, ισχυρού επιχειρηματία του κατασκευαστικού κλάδου, ο οποίος είχε διατελέσει αντιπρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Έχω βρει την ήσυχη και ευτυχισμένη ζωή που πάντα έψαχνα», είπε ο Ρίτσαρντ Γκιρ που μετρά ήδη δύο γάμους. Στη δεκαετία του 1990, υπήρξε παντρεμένος από το 1991 έως το 1995 με τη Σίντι Κρόφορντ, το διασημότερο ίσως τοπ μόντελ της εποχής. Στη συνέχεια, το 2002, παντρεύτηκε την Κάρεϊ Λόουελ από την οποία χώρισε το 2016.

Γκιρ και Σίλβα έχουν δηλώσει ότι το κάρμα τους έφερε μαζί, αφού συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν η Αλεχάντρα ήταν μικρό κορίτσι και ο ηθοποιός δανείστηκε ένα σκάφος από τον πατέρα της. Όταν συναντήθηκαν ξανά, μετά από πολλά χρόνια, το φλερτ ξεκίνησε και κατέληξε σε γάμο και μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Ο ηθοποιός, που έστελνε κάθε μέρα λουλούδια στην Αλεχάντρα έως ότου εκείνη συμφώνησε να βγει μαζί του, πρόσθεσε: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άντρας στο σύμπαν. Πώς δεν θα μπορούσα να είμαι; Είμαι παντρεμένος με μια όμορφη γυναίκα που είναι έξυπνη, ευαίσθητη, αφοσιωμένη στο να βοηθήσουμε τους ανθρώπους, που είναι διασκεδαστική, υπομονετική, που ξέρει πώς να συγχωρήσει, είναι μια υπέροχη μαγείρισσα – και κάνει τις καλύτερες σαλάτες στον κόσμο!»

Περιγράφοντας το σύζυγό της, από την πλευρά της η Αλεχάντρα έχει πει: «Είναι ο πιο ταπεινός, ευαίσθητος, στοργικός, προσεκτικός, αστείος, γενναιόδωρος άντρας που έχω γνωρίσει ποτέ. Τι μπορώ να πω; Είμαι τόσο ερωτευμένη!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ