ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χοακίν Φοίνιξ - Ρούνεϊ Μάρα: Ο «Τζόκερ» και η σύντροφός του θα γίνουν γονείς

Χοακίν Φοίνιξ - Ρούνεϊ Μάρα: Ο «Τζόκερ» και η σύντροφός του θα γίνουν γονείς
Joel C Ryan/Invision/AP

Ο Χοακίν Φοίνιξ και η εδώ και τρία χρόνια σύντροφός του και επισης ηθοποιός, Ρούνεϊ Μάρα, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το διεθνή Τύπο, η 35χρονη ηθοποιός διανύει ήδη τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η ηθοποιός, που μπορεί να μην είναι τόσο ευρέως γνωστή όσο ο σύντροφός της, έχει παίξει στην ταινία «The Social Network» αλλά και στο πλευρό της Κέιτ Μπλάνσετ στο «Carol». Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα μιας ταινίας, όπου ήταν συμπρωταγωνιστές: το «Her» που προβλήθηκε το 2016.

Στην ταινία, η Μάρα υποδύεται την Κάθριν, την πρώην σύζυγο του Θιοντόρ (Φοίνιξ), και το ζευγάρι έρχεται πιο κοντά. Παρότι ξεκίνησαν να βγαίνουν από τότε, δεν αποκάλυψαν τη σχέση τους παρά πολύ αργότερα.

Τον Οκτώβριο του 2016 συνεργάζονται ξανά στην ταινία «Μαρία η Μαγδαληνή» και οι φήμες ότι είναι ζευγάρι έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν. Το περιοδικό W επιβεβαιώνει ότι οι δυο τους βγαίνουν ήδη μαζί.

Το Μάιο του 2017 κάνουν επιτέλους γνωστή τη σχέση τους, στο 70ο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών
Ο Φοίνιξ κερδίζει το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για την ταινία «Δεν ήσουν ποτέ εδώ». Το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, οι New York Times αποκαλύπτουν ότι οι δύο τους συζούν.

Οι ίδιοι έχουν πει ότι δεν πρόκειται ποτέ να παντρευτούν, επειδή ο θεσμός του γάμου είναι «πολύ mainstream» για τα γούστα τους.

Έκτοτε εμφανίζονται παντού μαζί και το Σεπτέμβριο του 2019, ο Φοίνιξ, παραλαμβάνοντας το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για το ρόλο του στην ταινία Τζόκερ, είπε στον ευχαριστήριο λόγο του: «Δεν ξέρω ποιος μου δίνει αυτό το βραβείο, ποιος είναι υπεύθυνος γι’ αυτό ή γιατί και ειλικρινά δεν με νοιάζει. Ο εκδότης μου μου είπε πως κάποιος θέλει να μου δώσει ένα βραβείο και του απάντησα: ‘Εντάξει, ας το κάνουμε’». Τελειώνοντας τον λόγο του ευχαρίστησε την μητέρα του και κατόπιν πρόσθεσε: «Κάτι τελευταίο. Κάπου εδώ, δεν ξέρω που, είναι ένας βρώμικος δράκος που θέλω να βγάλω τα φτερά του, να τα κολλήσω σε μια κουβέρτα και να κοιμηθώ με αυτά για πάντα. Σ’ αγαπώ. Σ’ ευχαριστώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ