ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Γουίλ Φέρελ και η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς σε μία ταινία παρωδία της Eurovision στο Netflix (trailer)

Ο Γουίλ Φέρελ και η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς σε μία ταινία παρωδία της Eurovision στο Netflix (trailer)
netflix

Το πρώτο trailer για την ταινία του Ντέιβιντ Ντόμπκιν, στην οποία ο Γουίλ Φέρελ και η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς πρωταγωνιστούν ως το ντουέτο που θα εκπροσωπήσει την Ισλανδία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, δεν είναι άλλο από το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστούν.

Μπορεί φέτος, o διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision να ακυρώθηκε λόγω του κορωνοϊού, όμως θα αποζημιωθούμε, εν μέρει έστω. Ο Γουίλ Φέρελ πρωταγωνιστεί στην ταινία, η οποία θα αποτυπώνει ακριβώς την υπερβολή που τόσο αγαπάμε στην Eurovision. Mε τίτλο «Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga», όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μία εξωφρενική κωμωδία.

Η ταινία επρόκειτο να κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα, ώστε να συμπίπτει με το διαγωνισμό της Eurovision στο Ρότερνταμ. Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όμως, η ταινία καθυστέρησε και τελικά θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου στο Netflix.

Η ταινία θα ακολουθεί τους Φέρελ και ΜακΆνταμς ως Ισλανδούς μουσικούς-συμμετέχοντες στη Eurovision, που βλέπουν τη συμμετοχή τους αυτή ως ευκαιρία ζωής για την καριέρα τους. Σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Ντόμπκιν (Wedding Crashers), στην ταινία θα συμμετέχει επίσης η τραγουδίστρια και ηθοποιός Ντέμι Λοβάτο, καθώς και οι Πίερς Μπρόσναν και Νταν Στίβενς (Downtown Abbey).

Αντί για trailer, το Netflix μας έδωσε μια γεύση από την ταινία και το soundtrack μέσα από ένα βίντεο κλιπ με τους Φέρελ και ΜακΆνταμς. Στο τραγούδι με τίτλο «Volcano Man» (Άνθρωπος του Ηφαιστείου), οι πρωταγωνιστές τραγουδούν για έναν άνθρωπο που μένει σε ένα ηφαίστειο. Ντυμένοι με ασημένιες, φουτουριστικές στολές Βίκινγκ και με δραματικό μακιγιάζ, οι ηθοποιοί αναπαριστούν τις υπερβολικές συμμετοχές που βλέπουμε κατά καιρούς στη Eurovision.

To soundtrack, με όλα τα τραγούδια θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου, όπως και η ταινία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ