ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άμπερ Χερντ: Βοηθός της την κατηγορεί ότι «έκλεψε» δική της ιστορία κακοποίησης

Άμπερ Χερντ: Βοηθός της την κατηγορεί ότι «έκλεψε» δική της ιστορία κακοποίησης
ΑΡ Photo

Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ συνεχίζουν να κονταροχτυπιούνται στο δικαστήριο, με τις μαρτυρίες υπέρ του ενός ή του άλλου να έρχονται με καταιγιστικούς ρυθμούς. Τώρα, ήρθε η σειρά μιας πρώην βοηθού της Χερντ να κατακεραυνώσει την πρώην εργοδότριά της. 

Η πρώην βοηθός της Χερντ κατέθεσε στην περίφημη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της βρετανικής ταμπλόιντ The Sun στο Λονδίνο και υποστήριξε ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός «έκλεψε» τη δική της ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης.

Η Κέιτ Τζέιμς κατέθεσε μέσω τηλεδιάσκεψης από το Λος Άντζελες και έκαψε την 34χρονη ηθοποιό για την οποία εργαζόταν από το 2012 έως το 2015.

Σε ερώτηση που της έθεσε η δικηγόρος της εκδοτικής εταιρείας της Sun, NGN, η οποία αμφισβήτησε την εγκυρότητα της μαρτυρίας της, εκείνη απάντησε: «Είμαι θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Για αυτόν το λόγο και μόνο βρίσκομαι εδώ».

Απαντώντας, λίγο αργότερα, στο δικηγόρο του Ντεπ, η Τζέιμς κατηγόρησε και πάλι την Χερντ ότι της «έκλεψε» την ιστορία της. Επιβεβαίωσε έτσι τη γραπτή της κατάθεση στην οποία αναφέρει το πώς ανακάλυψε ότι η Άμπερ Χερντ χρησιμοποίησε τα όσα της είχε εκμυστηρευτεί για να φτιάξει «τη δική της ιστορία προς όφελός της».

Η Άμπερ Χερντ, «πιθανόν το λιγότερο γνωστό πρόσωπο στο Χόλιγουντγια το οποίο έχει εργαστεί», όπως τη χαρακτήρισε, είχε την τάση να πίνει και της έστελνε ακατάληπτα ή προσβλητικά μηνύματα μέσα στη νύχτα, ισχυρίστηκε η μάρτυρας.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός αναμένεται να καταθέσει την Παρασκευή, ενώ σήμερα αναμένεται να κατάθεσει, μέσω τηλεδιάσκεψης, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Βανέσα Παραντί, η οποία ήταν σύντροφος του Ντεπ επί 14 χρόνια. Στη γραπτή κατάθεσή της η ίδια περιγράφει τον ηθοποιό ως έναν «ευγενικό, περιποιητικό, γενναιόδωρο και καθόλου βίαιο άνδρα και πατέρα». Το ίδιο έχει πει και η Γουινόνα Ράιντερ, με την οποία επίσης ο Ντεπ υπήρξε ζευγάρι.

Οι αποκαλύψεις εις βάρος της ηθοποιού, που φέρεται να είπε ψέματα για ξυλοδαρμό από τον Τζόνι Ντεπ, έρχονται η μία πίσω από την άλλη.

Βέβαια, και ο ίδιος ο Ντεπ όπως αποκαλύφθηκε από τις καταθέσεις και ένα βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα, δεν συγκρατούσε εύκολα τα νεύρα του.

Η εξέλιξη της δίκης, αν μη τι άλλο, υπόσχεται πολλές αποκαλύψεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ