ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Αγαπώ την Μέγκαν αλλά δεν εκτιμώ αυτό που έχει γίνει»: Ο Τόμας Μαρκ επιτίθεται ξανά στην κόρη του

«Αγαπώ την Μέγκαν αλλά δεν εκτιμώ αυτό που έχει γίνει»: Ο Τόμας Μαρκ επιτίθεται ξανά στην κόρη του
ΑΡ Photo

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιογραφικού βιβλίου «Finding Freedom», ο Τόμας Μαρκλ βγαίνει και πάλι από την αφάνεια και επιτίθεται στην κόρη του Μέγκαν και τον πρίγκιπα Χάρι

Ο Τόμας Μαρκλ είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι δεν μιλάει με την κόρη του και το γαμπρό του. Στον απόηχο, όμως, των αποκαλύψεων του βιογραφικού βιβλίου «Finding Freedom» ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ βρήκε την ευκαιρία να εμφανιστεί και πάλι και απευθυνόμενος στο ζευγάρι τούς είπε: «Αυτή είναι η χειρότερη στιγμή για να κλαίγεστε».

Ο Μαρκλ, μιλώντας μέσω Skype από το σπίτι του στο Μεξικό, άσκησε αυστηρή κριτική στη Μέγκαν και το Χάρι, λέγοντας ότι πλέον δεν εκτιμά καθόλου αυτό που έχει γίνει η κόρη του.

«Αυτή είναι η χειρότερη στιγμή για να κλαίγεστε. Αγαπώ την Μέγκαν αλλά δεν εκτιμώ καθόλου αυτό που έχει γίνει τώρα», είπε και συνέχισε, εκφράζοντας για μια ακόμη φορά τα παράπονά του: «Το γεγονός ότι μέλη της βασιλικής οικογένειας τους συμβούλεψαν να με βοηθήσουν και εκείνοι αρνήθηκαν να το κάνουν είναι απίστευτο».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τόμας Μαρκλ ασκεί κριτική στη Μέγκαν και το Χάρι.

«Η Μέγκαν μου χρωστάει, είναι καιρός να κοιτάξει τον πατέρα της», είχε πει πριν από λίγο καιρό, παραχωρώντας συνέντευξη στο δίκτυο «Channel 5». Ο 75χρονος Μαρκλ εκτόξευσε πυρά και κατά του συζύγου της κόρης του, πρίγκιπα Χάρι, λέγοντας ότι ενεργεί σαν ένα «ευαίσθητο» 12χρονο αγόρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ