ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

The Crown: Aνακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του 4ου κύκλου – Το πρώτο teaser

The Crown: Aνακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του 4ου κύκλου – Το πρώτο teaser
Imdb

Το πρώτο teaser του 4ου κύκλου της πολύ επιτυχημένης σειράς «The Crown» έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix, αποκαλύπτοντας και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το βίντεο έχει διάρκεια 30 δευτερολέπτων και σε αυτό παίρνουμε μια πρώτη γεύση από την Έμμα Κόριν ως πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Παρά τις ανησυχίες ότι ο τέταρτος κύκλος θα μπορούσε να καθυστερήσει εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, τελικά ο τέταρτος κύκλος του «The Crown» θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.

Στο σύντομο βίντεο ξεκινά με την φωνή της βασίλισσας Ελισσάβετ, την οποία υποδύεται η Ολίβια Κόλμαν, να λέει: «Κάτι τόσο σημαντικό όσο η μοναρχία απλά δεν μπορεί να αποτύχει». Στη συνέχεια, οι θεατές παίρνουν μια πρώτη ματιά από την Τζίλιαν Άντερσον που υποδύεται τη Μάργκαρετ Θάτσερ. Όμως, αυτό που περιμένουν όλοι είναι η λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ, την οποία υποδύεται η Έμμα Κόριν, η οποία θα γίνει πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Στον 4ο κύκλο του The Crown, οι θεατές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την σχέση της με τον πρίγκιπα Κάρολο, ενώ το teaser κλείνει με μια ματιά στο διάσημο νυφικό της Νταϊάνας.

Ο 4ος κύκλος του The Crown θα ξεκινήσει στα τέλη της δεκαετίας του 1970, με τη βασιλική οικογένεια να ασχολείται με την εξασφάλιση της διαδοχής και άρα της κατάλληλης νύφης για τον πρίγκιπα Κάρολο, που είναι ακόμα άγαμος σε ηλικία 30 ετών.

Παράλληλα, το βρετανικό έθνος παλεύει με τον αντίκτυπο των διχαστικών πολιτικών που εισήγαγε η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ. Οι εντάσεις μεταξύ της βασίλισσας και της Θάτσερ αναμένεται να επιδεινωθούν, με την πρωθυπουργό να οδηγεί την χώρα στον πόλεμο των Φόκλαντ, δημιουργώντας συγκρούσεις εντός της Κοινοπολιτείας.

Την ίδια ώρα, ξεκινά η σχέση του πρίγκιπα Καρόλου με την Νταϊάνα, με το γάμο τους να πραγματοποιείται το 1981 και το ζευγάρι να φέρνει στον κόσμο τους γιους του, πρίγκιπα Γουίλιαμ το 1982 και πρίγκιπα Χάρι το 1994. Το ζευγάρι χωρίζει το 1991, το διαζύγιο οριστικοποιείται το 1996, και η Νταϊάνα βρίσκει τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στις 31 Αυγούστου 1997.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ