ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι Jethro Tull ακυρώνουν τη συναυλία στην Τεχνόπολη λόγω κορωνοϊού

Οι Jethro Tull ακυρώνουν τη συναυλία στην Τεχνόπολη λόγω κορωνοϊού
AP Photo/Aijaz Rahi

θρυλικοί Jethro Tull ανακοίνωσαν πως δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη συναυλία για το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, λόγω διασποράς του κορωνοϊού στην Ελλάδα. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «οι δυσοίωνες επιδημιολογικές προβλέψεις, η έξαρση των κρουσμάτων και ο φόβος επικείμενων νέων περιορισμών στις ταξιδιωτικές μετακινήσεις με επιβολή καραντίνας για όσους ταξιδεύουν από και προς τη χώρα μας», δεν επιτρέπουν τη διοργάνωση της συναυλίας.

«Φοβάμαι πως δεν θα πακετάρω τη μάσκα μου, διότι η κατάσταση στην Ελλάδα γίνεται λίγο ανησυχητική και προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια όλων μας», δήλωσε ο Ian Anderson, αρχηγός των Jethro Tull.

Η διαδικασία επιστροφής εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

Ticketmaster

Οι κάτοχοι ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους, απευθείας στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή, εντός 15 εργάσιμων ημερών.

Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια από το δίκτυο καταστημάτων Public, μπορούν να απευθυνθούν στα αντίστοιχα καταστήματα κατά τις ώρες λειτουργίας τους, από την Παρασκευή 28 Αυγούστου έως την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020.

Viva

Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (είτε ηλεκτρονικά είτε σε συνεργαζόμενα καταστήματα), θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους, απευθείας στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή, εντός 15 εργάσιμων ημερών.

Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια με μετρητά από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων Viva, θα λάβουν ενημερωτικό email με οδηγίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήριά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@highpriority.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ