ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όσκαρ 2016: 87 φιλμ που έχουν κερδίσει Oscar καλύτερης ταινίας σε ένα video

Όσκαρ 2016: 87 φιλμ που έχουν κερδίσει Oscar καλύτερης ταινίας σε ένα video

Ανανεώνοντας τη γνώση μας για τα βραβεία της Ακαδημίας, ένα video θέλει να μας υπενθυμίσει την ιστορικότητα ενός θεσμού που ορίζει καριέρες και δημιουργεί αναμνήσεις.

Από το Wings του 1927 μέχρι το Birdman του 2015, στο επετειακό μοντάζ μας υπενθυμίζονται όλα εκείνα τα κινηματογραφικά έργα που κατάφεραν να κερδίσουν το πολυπόθητο Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Το μωσαϊκό της ιστορίας του Χόλιγουντ μοιάζει πλήρες στο video που μας θυμίζει την πρώτη τελετή απονομής στο Hollywood Roosevelt Hotel και μετά μας ταξιδεύει, πλάνο μετά το πλάνο στην ιστορία του θεσμού που φέτος γιορτάζει 88 χρόνια ζωής.

Aπό τα ασπρόμαυρα βωβά πλάνα του 1927 στις εντυπωσιακές εποποιίες του Χόλιγουντ και το σουρεαλιστικό σύμπαν του Birdman κάθε μία από αυτές τις ταινίες είναι η ταινιοθήκη των Όσκαρ που αξίζει να μας την υπενθυμίζουμε.

Oscars collage

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου μια ακόμη ταινία θα προστεθεί στις 87 που συνθέτουν το video που μας προετοιμάζει για τη μεγάλη βραδιά που μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinena.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ