ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Έτερος Εγώ: Κάθαρσις»: Ο δεύτερος κύκλος της σειράς κάνει πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου

«Έτερος Εγώ: Κάθαρσις»: Ο δεύτερος κύκλος της σειράς κάνει πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος επεισοδίων της ελληνικής αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» με τίτλο «Έτερος Εγώ - Κάθαρσις» στην COSMOTE TV.

Τη σειρά σκηνοθετεί ο Σωτήρης Τσαφούλιας και είναι το δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής ανθολογίας του «Έτερος Εγώ», που βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016.

Και τα 8 επεισόδια της σειράς θα κάνουν πρεμιέρα back-2-back στο COSMOTE SERIES MARATHON HD από τις 18.00 το απόγευμα. Την ίδια ώρα, όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV Plus. Από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, το «Έτερος Εγώ - Κάθαρσις» θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23.00 και στο COSMOTE SERIES HD.

Στο νέο κύκλο, 8 επεισοδίων, μία νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες ταράζει τους Πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Όπως και στον πρώτο κύκλο της σειράς, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη καθώς η πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια.

Το σενάριο είναι μία ιδέα του Σωτήρη Τσαφούλια, το οποίο υπογράφει μαζί με την Κατερίνα Φιλιώτου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαΐνης, o Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου, που υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου και ο Μάνος Βακούσης ως ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας, Απόστολος Μπαρασόπουλος. Το ρόλο του νέου Προϊστάμενου του τμήματος ανθρωποκτονιών, Νίκου Βανόρτα, αναλαμβάνει ο Τάσος Νούσιας.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στο ρόλο του Υποστράτηγου της Αστυνομίας. Νέες προσθήκες στο καστ, ο Ορφέας Αυγουστίδης (Μελέτης Κροκίδης), ο Γεράσιμος Γεννατάς (Γρύπας), και η Άννα Μενενάκου, ως αστυνόμος Μάρθα Καρρά. Στη σειρά συμμετέχουν ακόμα οι: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Κόρα Καρβούνη, Πολύδωρος Βογιατζής, Μυρτώ Αλικάκη, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Χρήστος Σαπουντζής, Κωνσταντίνος Τζούμας κ.α.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

NEWSLETTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ