ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

To «δωμάτιο Harmon» σε ξενοδοχείο του Κεντάκι μεταφέρει τον επισκέπτη στο «Γκαμπί της Βασίλισσας»

To «δωμάτιο Harmon» σε ξενοδοχείο του Κεντάκι μεταφέρει τον επισκέπτη στο «Γκαμπί της Βασίλισσας»
21c Museum Hotel

'Οποιος παρακολούθησε με ενδιαφέρον τη σειρά του Netflix «Το γκαμπί της βασίλισσας» μπορεί να βρεθεί στη θέση της Μπεθ Χάρμον, έστω και για ένα βράδυ σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Κεντάκι.

Με τα πιόνια του σκακιού κολλημένα στο ταβάνι και τη γενικότερη 60s διακόσμηση, το 21c Museum Hotel στο Λέξινγκτον του Κεντάκι δημιούργησε ένα δωμάτιο εμπνευσμένο από την τηλεοπτική σειρά του Netflix. Το «δωμάτιο Χάρμον», όπως ονομάζεται έχει μια εγκατάσταση σκακιέρας πάνω από το κρεβάτι που μιμείται τα οράματα που έχει από τα ηρεμηστικά η Μπεθ Χάρμον στη σειρά.

Το Λέξινγκτον είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της Μπεθ και στο δωμάτιο ο επισκέπτης μπορεί να βρει έναν οδηγό για τα σημεία της περιοχής που περιλαμβάνονται στην σειρά.

Τα ρετρό έπιπλα του δωματίου επιλέχθηκαν από την σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Ιζαμπέλ Λαντ, την συντηρήτρια Λούσι Τζόουνς και την Άλεξ Μέισον.

Η σειρά «Το Γκαμπί της βασίλισσας» είναι ως τώρα η δημοφιλέστερη πρωτότυπη σειρά του Netflix όλων των εποχών. Αριθμός-ρεκόρ, 62 εκατομμυρίων νοικοκυριών επέλεξε να παρακολουθήσει τη σειρά στις πρώτες 28 ημέρες προβολής της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ