ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κίρα Νάιτλι: Δεν θα ξαναπαίξει σε ερωτικές σκηνές σκηνοθετημένες από άνδρες

Κίρα Νάιτλι: Δεν θα ξαναπαίξει σε ερωτικές σκηνές σκηνοθετημένες από άνδρες
Associated Press

Η Κίρα Νάιτλι ανακοίνωσε πως στο μέλλον δεν θα ξαναγυρίσει γυμνό με άνδρα σκηνοθέτη!

Σύμφωνα με την Κίρα Νάιτλι, δεν βάζει «απόλυτη απαγόρευση» σε σκηνές με γυμνό, αλλά δεν νιώθει άνετα μπροστά σε άνδρες σκηνοθέτες.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο podcast «Chanel Connects», η ηθοποιός είπε πως «είναι εν μέρει ματαιοδοξία αλλά και το ανδρικό βλέμμα» που την οδήγησαν να απορρίπτει κάθε πρόταση για συμμετοχή σε ερωτικές σκηνές ταινιών που σκηνοθετούνται από άνδρες.

«Αν έφτιαχνα μία ιστορία για το ταξίδι της μητρότητας και της αποδοχής του σώματος, νομίζω πως, λυπάμαι που το λέω, αλλά θα το έκανα μόνο με γυναίκα στη σκηνοθεσία» συνέχισε.

Η 35χρονη Βρετανίδα ηθοποιός πρόσθεσε πως «με αυτό ως δεδομένο υπάρχουν φορές που λέω "Ναι, αντιλαμβάνομαι πλήρως πως μια σκηνή σεξ θα ήταν εξαιρετικά καλή σε αυτή τη ταινία και βασικά χρειάζεσαι κάποιον που να φαίνεται σέξι"» είπε η Νάιτλι. «Οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλον επειδή είμαι πολύ ματαιόδοξη και το σώμα μου έχει αποκτήσει δύο παιδιά πια, και θα προτιμούσα να μην σταθώ μπροστά σε μια ομάδα ανδρών γυμνή», σημείωσε.

Η Νάιτλι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την Edie, το 2015 και το 2019 την Delilah με τον σύζυγό της, μουσικό Τζέιμς Ράιτον.

Keira Knightley won't act in sex scenes directed by men by Lisa Respers France / CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ