ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision: Στις 10 Μαρτίου παρουσιάζεται επίσημα η ελληνική συμμετοχή

Eurovision: Στις 10 Μαρτίου παρουσιάζεται επίσημα η ελληνική συμμετοχή
ΙΝΤΙΜΕ

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου θα παρουσιαστεί από την ΕΡΤ το «Last Dance», το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

H ερμηνεύτρια του τραγουδιού, Στεφανία Λυμπερακάκη και ο σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή και για τις λεπτομέρειες του βιντεοκλίπ του τραγουδιού, του οποίου τα γυρίσματα ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες.

Η Στεφανία μίλησε για ένα πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, ενώ ο Κώστας Καρύδας ανέφερε ότι το βιντεοκλίπ αφηγείται μια ιστορία φανταστική και ονειρική, η οποία πατάει στο μήνυμα του τραγουδιού, ότι όλα στη ζωή είναι περαστικά και ότι κάθε τέλος φέρνει μια καινούργια αρχή.

Πρόσθεσε ότι το περιεχόμενο του βιντεοκλίπ θα είναι διαφορετικό από τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού στο Ρότερνταμ, την οποία θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός. Το τραγούδι έχει δημιουργηθεί από τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τους Arcade και τη Sharon Vaughn.

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα γίνει με «περιορισμένη μορφή» στο Ρότερνταμ, το Μάιο, λόγω των μέτρων που σχετίζονται με την πανδημία του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο Β΄ Ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου 2021.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ