ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα «έφερε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πιο κοντά»

Η συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα «έφερε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πιο κοντά»
ΑP Photo

Μπορεί η συνέντευξη του Χέρι και της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ να δίχασε μεγάλο μέρος των τηλεθεατών, όμως φαίνεται ότι κατάφερε ακριβώς το αντίθετο για τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν αισθάνεται «παγιδευμένος» από τη ζωή του στη βασιλική οικογένεια και έχει αφοσιωθεί ακόμα περισσότερο στη μοναρχία μετά τις δημόσιες επιθέσεις του αδελφού του, πρίγκιπα Χάρι.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ρεπορτάζ που επικαλείται το Page Six. Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ επικαλείται φίλο του πρίγκιπα ο οποίος δήλωσε ότι «ο Ουίλιαμ έχει αποδεχτεί πλήρως το ρόλο του».

«Είναι εγγονός της γιαγιάς του, σε σχέση με το καθήκον και την υπηρεσία», πρόσθεσε ο φίλος του Ουίλιαμ, συγκρίνοντάς τον με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ακόμα ότι η πολύκροτη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ βοήθησε ώστε τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας να έρθουν ακόμα πιο κοντά μεταξύ τους, συγκροτώντας ένα κοινό «μέτωπο» απέναντι στην υπόθεση Χάρι και Μέγκαν και υιοθετώντας μια κοινή γραμμή.

Ο Ουίλιαμ ήρθε πιο κοντά στη βασίλισσα και τον πατέρα του, τονίζει το ρεπορτάζ με το φίλο του που επικαλείται ως πηγή να λέει ότι «όσο ο Ουίλιαμ έρχεται κοντά στον πάτερα του τόσο βλέπει τις ομοιότητες που έχει μ’ αυτόν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ