ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μία Φάροου: Απαντά για το θάνατο των παιδιών της - «Δεν είχα καμία ευθύνη»

Μία Φάροου: Απαντά για το θάνατο των παιδιών της - «Δεν είχα καμία ευθύνη»
ΑP Photo

Στις φήμες που την ήθελαν να έχει ευθύνη για τους θανάτους τριών από τα 14 παιδιά της απαντά η 76χρονη Μία Φάροου μέσω ενός Tweet που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η ηθοποιός είχε αποφύγει μέχρι τώρα να σχολιάσει τις φήμες αυτές. Ωστόσο, από τη στιγμή που προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ Allen vs Farrow, η κουβέντα φούντωσε και πάλι και η ηθοποιός αισθάνθηκε πλέον υποχρεωμένη να απαντήσει.

«Ως μητέρα 14 παιδιών, η οικογένειά μου είναι τα πάντα για μένα. Ενώ διάλεξα μια καριέρα που με έβαλε στη δημόσια σκηνή, τα περισσότερα παιδιά μου επέλεξαν να ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επειδή σέβομαι τις επιθυμίες τους είμαι πολύ επιλεκτική στο τι δημοσιεύω.

Πολύ λίγες οικογένειες είναι τέλειες και κάθε γονιός που έχει χάσει το παιδί του ξέρει ότι ο πόνος είναι ανελέητος και δεν σταματά ποτέ.

Παρ' όλα αυτά, κάποιες κακεντρεχείς φήμες, βασισμένες σε ανακρίβειες, εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο και βάζουν στο στόχαστρο τις ζωές των παιδιών μου. Για να τιμήσω τη μνήμη τους, τα παιδιά τους και κάθε γονιό που έχει χάσει το παιδί του, δημοσιεύω αυτό το μήνυμα», ξεκινά η ανάρτηση.

«Η αγαπημένη μου κόρη Tam πέθανε σε ηλικία 17 ετών από υπερβολική δόση των φαρμάκων που έπαιρνε για τις ημικρανίες της και για την καρδιακή πάθηση που είχε.

H Lark ήταν μία καταπληκτική κόρη, αδερφή, σύντροφος και μητέρα για τα παιδιά της. Πέθανε στα 35 της από επιπλοκές του HIV/AIDS που είχε κολλήσει από έναν πρώην σύντροφό της. Παρά την ασθένειά της, έζησε μια γεμάτη και αγαπημένη ζωή με τα παιδιά της και τον σύντροφό της. Υπέκυψε στην ασθένεια της και πέθανε ξαφνικά στο νοσοκομείο ανήμερα των Χριστουγέννων στην αγκαλιά του συντρόφου της».

Ο θαρραλέος γιος μου, ο Thaddeus ήταν 29 χρονών και ζούσε ευτυχισμένος με τη σύντροφο του. Όλοι περιμέναμε ένα γάμο, όμως όταν αυτή η σχέση έληξε απότομα, τότε αυτοκτόνησε», γράφει η Φάροου.

Η Μία Φάροου με το γιο της Ταντέους @AP Photo

H Μία Φάροου με το γιο της Ταντέους @AP Photo

«Αυτές είναι ανείπωτες τραγωδίες. Όποια άλλη εικασία για τον θάνατό τους απλά δείχνει ασέβεια στη ζωή τους και στις ζωές των παιδιών τους και των αγαπημένων τους», κλείνει τη δημοσίευση της η ηθοποιός, αναφερόμενη σε σχόλια, που προέκυψαν στα social media μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ Allen vs Farrow.

Η ηθοποιός δηλώνει ευγνώμων που είναι μητέρα 14 παιδιών και γιαγιά 16 εγγονιών και καταλήγει ότι μπορεί η οικογένεια της να έχει ζήσει τραγικές στιγμές, όμως πλέον είναι ευτυχισμένη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ