ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τέιλορ Σουίφτ: Άγνωστος επιχείρησε να εισβάλει στο διαμέρισμά της

Τέιλορ Σουίφτ: Άγνωστος επιχείρησε να εισβάλει στο διαμέρισμά της
ΑP Photo

Ένας άνδρας συνελήφθη στη Νέα Υόρκη, αφού επιχείρησε να εισβάλει στο διαμέρισμα της τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ.

Ο Χανκς Τζόνσον, όπως είναι το όνομα του 52χρονου δράστη, συνελήφθη από αστυνομικούς το απόγευμα του Σαββάτου, μετά από κλήση που ειδοποιούσε για εισβολή στο κτίριο στο οποίο βρίσκεται το διαμέρισμα της Σουίφτ. Η τραγουδίστρια δεν βρισκόταν στο διαμέρισμά της την ώρα του περιστατικού.

Στον 52χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση, πριν αφεθεί ελεύθερος χωρίς εγγύηση το βράδυ του Σαββάτου. Η Τέιλορ Σουίφτ έχει βρεθεί κατ' επανάληψη αντιμέτωπη με stalkers, εμμονικούς θαυμαστές δηλαδή, οι οποίοι έχουν επιχειρήσει να εισβάλλουν στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, αλλά και στο Λος Άντζελες.

Το 2018, η Σουίφτ έκανε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα εναντίον ενός άνδρα που επιχείρησε να μπει στο σπίτι της, κρατώντας μάλιστα μαχαίρι. Ένας άλλος άνδρας έστελνε στην τραγουδίστρια επιστολές στις οποίες απειλούσε ότι θα τη βιάσει και θα τη σκοτώσει.

Το 2019, ένας τρίτος άνδρας καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκισης, αφού εισέβαλε στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, έκανε ντους και στη συνέχεια κοιμήθηκε. Έκτοτε, η Σουίφτ έχει αυξήσει τα μέτρα προσωπικής της ασφάλειας και δεν κυκλοφορεί ποτέ μόνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ